tanken om at være bøsse

forumspørgsmål

tanken om at være bøsse

forumspørgsmål af
Lasse-boy
Oprettet 11 år 2 måneder siden

 hey folks

Jeg er en dreng på 16 (snart 17) år, og jeg er som sagt bøsse,... og det plager mig en del.
jeg ved inderst inde at jeg er til drenge, men for at føle mig normal kysser jeg piger og har pigekærester.
Det plager mig helt vildt, at jeg ikke bare kan stå frem, og se mig selv som bøsse.
Jeg har en dejlig drem om at blive far, men det at jeg er bøsse sætter jo en stopper for det. Jo vidst kan jeg da adoptere, men jeg vil mega gerne har nogle jeg kan kalde helt iggenem mine egne.

hvis der er nogle der har de samme tanker og problemer, eller lignende, så vil jeg meget gerne snakke :)
jeg tror det er den bedste vej at komme ud af det på...

Lasse-boy

Kommentarer

det er helt iorden at være bøsse, det er der intet galt i :) jeg kan godt se det stor problem du går med, at du gerne vil have din eget barn, og at du ved det ikke bliver dit ''eget'' barn hvis er sammen med en fyre. det her lyder sådan lidt ondt: men du jo vægle.. et barn og kone eller en fyre og et adopteret barn. men du skal lige tænke på at ikke alle mennesker ønsker at få et barn, så hvad gør man så når ens kæreste ikke ønsker at stå med så stort et ansvar, at have et lille barn, som man skal passe. :) 

hvis det plager dig så meget, så skulle du måske ikke være bøsse? du vælger jo selv det du er til. :) 

men hvis du selv har det okay med at være bøsse, synes jeg bare at du skal at du skal springe ud, og fortælle dine forældre det? du kan jo bare sige det en dag hvor i kun er jo, eller så kan du skrive et brev? :) 

jeg synes at det eneste forkerte du gør, er at du har pigekærester og at kysser piger (hvis du ligger noget i det, hvis ikke det er ment på en ''venne-måde'') .. fordi du mener det jo ikke, du gør det jo bare for at virke normal, og det er lidt, som at ''lyve'' overfor de piger du er sammen med. jeg synes heller at du skal være sammen med fyre i stedet for at spille forelsket i piger. 

jeg håber du kan bruge det her til noget, det er ikke for at hakke ned på dig eller noget, jeg håber bare du forstår hvad jeg prøver at fortælle dig. :)

hilsen Mir (p.s er 14, hvis du vil vide det  :) )

539

 Hej jeg hedder Morten og er 22 år. Jeg er homoseksuel.

Jeg har selv været i den sitaution, hvor jeg valgte at have pige kærester, men vidste godt at der var noget galt. Men det føltes rigtigt i den periode, skal det lige siges. Jeg var 14-15 år..

Men det der var problemet for mig, var at jeg ikke accepteret min seksualitet og derved gik imod det jeg tændte på, altså fyre. 
Men jeg var ikke tryg ved den by jeg boet i. Så jeg turde ikke stå frem. Så jeg valgte at flytte hjemmefra og få nogle nye venner. Jeg brugte min bedste veninde til at oprette side på internettet, så jeg kunne skrive med andre fyre. 
Jeg vlagtr at snakke med folk jeg stolede på og fik bekræftelse og anerkendelse og at det ikke er en dårlig ting at være bøsse og det er helt okay og mine venner elsker mig jo stadig. 
Jeg vlagtr at sige det til mine forældre og de havde intet imod dets min mor vidste det godt og min far sagde at han håber jeg bliver glad for at være det.. Mine søskende vidste det godt, selvom jeg ikke havde sagt det.  
Men jeg tror det handler om selvværd og hvordan man har det med sig selv, man forandre sig ikke, man finder sig selv. Roen, friheden til at være sig selv.  Jeg synes selv jeg blev fristillet da jeg sprang ud af skabet for 2 år siden. Man kan aldrig vide hvordan folk tager det? Inden gang din familie eller bedste venner. Men man skal bare være afklaret at man er hundred procent sikker på at det er DTU man vil 

567

jeg kunne ikke lade være med at læse, at du siger at ¨hvis det plager dig så meget, så skulle du måske ikke være bøsse? du vælger jo selv det du er til¨

man vælger ikke selv at være homoseksuel. det er ikke et valg man lige tager over en nat. selvfølgelig nu er lasse en ung dreng, og selvfølgelig har man sine tvivl. især når man kommer i den alder hvor man skal finde ud af hvem man er og får sin sexuelle debut. Det er bare ikke et valg, det er noget man finder ud af, som man måske altid har vidst.

ikke for at sine noget ondt Mir, men du er 14 og tror ikke du har et stort begreb om at være homoseksuel. Jeg er selv homoseksuel, og jeg gennemgik de samme ting som lasse gjorde. tro mig det er ikke nemt og ja men benægter sin sande jeg, da man er bange for hvad folk vil tænke om en. vores samfund er ikke helt klar tl at tage homoseksuelle i åbne arme, så selvfølgelig er/var lasse bange, det var jeg også selv. Det tager rigtig lang tid at finde ud af sig selv og få mod til sig, til at sige det sine venner og familie. Nu er lasse ikke så gammel og det er klart at man har sine tvivl og det er fuldstændigt normalt at have, når man ikke er ældre. så det eneste man kan gøre, er at prøve sig frem og finde ud af hvad man virkelig er inden man springer ud i det. fordi det er jo en stor beslutning at tage.

991

 Hey Mir/ dig der skrev den første kommentar..

Det er altså ikke noget man sådan selv vælger vis det er det du tror. jeg er 13 og er selv helt afklaret med min homoseksualitet, så jeg ved hvordand et er. ville bare lige sige det

616

 Mir her. 

rent faktisk jo, man vælger selv hvilket køn man er til. hvis du har lyst til at være til begge køn, så bliver du bi o.s.v .... du er først bøsse eller bi, når DU SELV siger/mener du er det. nogle er til det modsatte køn, men oplever at det er er ''dem'' og DERFRA vægler de SELV at blive bøsse.  

grunden til at du siger at man ikke selv kan vælge, er fordi du selv er gay, og derfor mener at du ikke selv må bestemme hvad du er til. forkert.  jeg forstår godt dig, som bøsse, men du vælger selv hvad du er til. 

well, inden i er jeg skam også en gay dreng. it's MY choice. 

hvis du vil duskutere eller bare mener noget andet, så skriv bare, så ''snakker'' vi om det.

hilsen Mir 

633

 Der er masser af forskning, der prøver at finde ud af, hvorfor/hvordan folks seksualitet bliver til - og indtil nu, er der ikke et entydigt svar om det fysisk, opdragelse eller lign.

Jeg synes, det er ærgerligt, at du forklarer andre, at man selv vælger, når forskning ikke kan komme frem til det samme som dig. Det er endnu mere ærgerlig, hvis der sidder folk og læser det, som er fanget i en angst, tvivl eller andet fordi de ikke føler de har noget valg - Nu er de kun endnu mere fortvivlede.

Du har ret til din holdning, men ikke til at fremlægge det som fakta :-)

Hilsen

Jesper

554

 Det er jo ikke noget man selv vælger!!
det har jo noget at gøre med hvad man føler, og hvad man føler bestemmer man jo ikke selv vel?!?!

610

... -.-' 

well, på nogle punkter jo! det er jo KUN en SELV der siger at man vil være bi, lesbisk, bøsse eller til modsat køn...... længere er det ikke. 

hvis du siger til dig selv at du ikke ønsker at være f.eks til drenge.. så lad være med at tænke på fyre som kærester men bare at det er ok eller pænne... well, sådan er det for både drenge og piger, man behøver ikke at være ''til samme køn'' for at kunne synes godt om en af samme køn.. og hvis det er tilfældet er man ikke gay, hvis du har et problem med at kunne li det samme køn, kan du sige til dig selv at du heller er til den modsatte køn, og bare nøjes med at tænke at nogle fyre er kønne/lækre... og hvis man som dreng får ''du ved hva, dernede'' skyldes det kun homoner, og stadig det behøver ikke at være fordi du er gay....... 

..man er sådan set først gay når man selv står ved det..

så jo! man bestemmer selv... 

610

 Hej Mir,

Har du mulighed for at komme med et link til noget fakta?

Jeg kender ikke andet end hetero-, og homoseksulle, som ikke har valgt det selv. Jeg kender også folk som er forskrækket for homoseksuelle - kan jeg sige til dem, at de selv kan vælge og pludselig er de selv homoseksuelle?

Jeg synes, at det er rigtigt ærgerligt for spørgmålstiller, at du stadig fremlægger din mening som "sådan er det" . Måske kan DU selv vælge, men flertallet kan ikke - efter min mening ;-)

Forskning er ikke kommet frem til det samme som dig - så er den ikke længere: Man vælger ikke selv .

Hilsen

Jesper

576

 Tak for opbakningen!! er helt enig :-)

616

Biseksuelle kan selvfølgelig godt vælge, fordi de er tiltrukket af begge køn...men et menneske, der kun føler noget for enten det modsatte køn eller sit eget køn, kan jo ikke bare vælge at hov, nu vil de være tiltrukket af det modsatte af, hvad deres hjerte/lyster siger er rigtigt for dem. Det er mega traumatiskt at tvinge sig selv til at have sex med et køn, som man ikke er tiltrukket af...du er sikkert biseksuel - og kan tænde på både det ene og det andet...men mange er altså indbygget sådan, at de seksuelt kun har positive reaktioner overfor enten piger ELLER drenge...og de ville bare føle væmmelse, hvis de tvang sig selv til at gå imod de tanker/følelser/lyster de har. Det bliver du nødt til at forstå...bare fordi du kan tvinge dig selv til at være sammen med både det ene og det andet, betyder det ikke, at alle er indbygget som dig.

605

 mig? - bisekual ... nul putte, jeg er gay eller tja, er til drenge men desværre blev jeg født som en pige, og det føler jeg er forkert ;/ alså som jeg ''føler'' er jeg en gay ''dreng'' .. hvis du forstår.... 
og hey! jo til tider kan man selv vælge køn, alså man er jo først til noget når man selv står ved det selv... alså f.eks du kan ikke være til det samme køn hvis DU ikke selv ønsker/står ved det.

930

Pige, 18 år.

Nu har jeg ikke læst alle kommentarerne, men det jeg har fået med, er, at der er en diskution om man kan vælge at være bøsse eller ikke.

Man kan ikke styre sine følelser. Bliver du forelsket, så bliver du forelsket, om det så er en dreng eller pige, du bliver forelsket i. Man vælger ikke, hvem man forelsker sig i, sådan er det bare. Men du kan vælge, om du vil leve som en homoseksuel eller ikke.

Jeg er kristen, og er derfor "forpligtet" til at være imod homoseksualitet, for det står i bibelen, at en mand ikke må "være sammen med" en mand, og en mand må ikke være sammen med et dyr, for så skal dyret dræbes og brændes, mens manden bliver straffet af Gud og mænd. (Mænd = mennesker)
MEN!! Jeg har valgt at ikke have en offentlig mening, som jeg deler med andre, for jeg gidder ikke at diskutere det. Flere i min familie er homoseksuelle, og et par af mine venner også. Jeg har selfølgelig en mening om det, men jeg ønsker ikke at dele den med nogen. Fx. hvis jeg er imod det, så siger ikke-kristne, at jeg er "dum".. Hvis jeg er for det, siger de kristne, at jeg er "dum"..

Man vælger ikke selv sin seksualitet, men man kan vælge, om man vil leve den.

831

hej, jeg er også bøsse, find ud af om du er bøsse eller om du er til piger

900

Ja dig

793

Bøsse er ikke noget man lige pludselig bliver man er født enten heteroseksuel eller homoseksuel
Jeg vidste i en meget tidlig alder jeg er til fyre lang tid før puberteten sådan er det bare
Hvorfor skamme sig over man er bøsse eller bange for hvad andre tænker, det ikke deres liv man lever og hvis andre ikke kan tåle man er homo så det bare synd for dem

531

det er IKKE forkert at være bøsse, jeg er til drenge men jeg kan også lide piger. hvad skal jeg gøre?

147

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program