Take a chance.

forumspørgsmål

Take a chance.

forumspørgsmål af
Tomcat
Oprettet 12 år 8 måneder siden

Hej alle sammen, jeg er en dreng på 16 år der sidder i lidt af en knibe.

 

 

Jeg ved der er mange piger der ude, og jeg VED at alle har deres forskellige meninger, men der virker bare som om at de meninger piger har, i hvert fald om drenge, cirkulere rundt om tre hovde emner.

 

1. God smag

2. Flot smil

3. Sød/Charmerende

Se, jeg har snakket med flere af mine pige veninder og de siger alle sammen at jeg har alle tre, og nu tænker du sikkert, hvorfor skriver du så? Men her er mit problem.

Alle piger jeg nogensinde prøver at skabe kemi med skyder den samme gamle rifle lige i hovedet på mig "Jeg kan kun lig dig som en ven" Eller "Jeg vil bare have dig som ven" Hvilket er ok hvis du har kendt tøsen siden børnehaven, men vi snakker folk jeg dårlig nok har mødt. Jeg ved det her er en dårlig undskyldning for et eller andet, og jeg har brug for hjælp til at finde ud af hvad.

En lille beskrivelse af mig.

193 CM høj, Lyseblå øjne, meget klare, brunt hår der bliver sat hver morgen, hvide tænder, sjov, sød, aldrig grov, generelt flink.

 

So please, help me out.

Kommentarer

Hey Tomcat

Jeg er en fyr på 18 år, jeg kender lidt til kæreste emnet - Da jeg er gamer sætter det mig i en kasse som åbenbart ikke er specielt fed :(

Men nu ved jeg heller ikke hvad stil du kører, om du er prettyboy som futter rundt med piger af samme stil eller hvordan, for det har også lidt at sige for personligheden.

Men jeg har lært en ting, at man kan IKKE opsøge kærligheden, så selvom du finder en rigtig sød pige så vil du højest sandsynligt ikke komme i forhold med hende.
Lyder lidt ondt, men jeg har det lidt sådan at det er en uskrevenregel i Kærlighedsloven, at hvis du SELV prøver at OPSØGE den vil den forbyde dig det, og når du så endelig giver helt op så begynder der at ske noget.

Jeg kan ikke svare dig på hvad du mangler, der må være noget der gør at du ikke er den rette for dem, det kan være de er mere til badboys eller andet.

Har ikke så meget at hjælpe med, og jeg håber virkelig at du snart får et noget mere prof svar end mit - KOM SÅ PIGER! Kan i ikke se at vi har en fyr som har det skidt?

MvH
PKA

450

Sgu de færreste der kan li' Gamere -.-' men tror nu det er fordi man bliver stemplet som kedelig, og nørdet (;
Ikke at nørdet er skidt Imo.

458

Ikke får noget, men jeg er også gamer på 12 år MED en kæreste,
Jeg ved ikke lige om det er nyttigt, men her kan være lidt hjælp hvis du skal have det;-)
prøv og lad være med at tænke på gaming heletiden...(hvis du gør det)
Bare tænk på at være:
Posetiv, normal, sød ved andre, kærlig og have omsorg! Og det er faktisk meget af alt piger kan lide..
Prøv også og find ny stil, (som hvis du bruger mega enkelt tøj som.. Bare et par tilfældige sokker, trøje, og bukser, prøv og find noget der passer til dig!
Håber det hjælper (lolz hvis det gør, for du er 6år ældre end mig ;-D) held og lykke!!

- Mig<3

483

Har løst problemet.

 

Har lært at spille introen til Titanic på klaver og jeg tager min guitar med ud I offenligheden og spiller.

Kan... Ikke sige at jeg er overasket.

427

 hej jeg er en dreng på 14 år jeg bruger næsten hele min fritid på at side ved pc. jeg fik min første kæreste for 4 måneder siden. jeg tror at det PKA skriver passer ret godt fordi, jeg  havde spillet WOW i 2 år og var begyndt at snakke med en pige fra min klasse som os spiller wow. efter 3 måneders tid blev jeg forelsket i som jeg intet havde til fælles med.

den gang vidste jeg intet om kærester og min veninde havde haft 10 mindst så jeg spurgte hende om en masse ting skrev rigtigt meget med hende. en dag skrev hun så at hvis du bliver en bedder ven for jeg føellser for mig og 2 uger efter kom vi sammen med hende. idag er jeg stadig sammen med hende, men vi har haft en pause på 1 månede

449

Nu ved jeg ikke hvordan jeres forhold hænger sammen og jeg ved godt du ikke bad om hjælp, men jeg kan sige at i forhold til computeren og hende, skal hun ALTID! ligge nr. 1, du må godt game men det må bare ikke tage overhånd!

Men det hjælper jo en hel del når man begge gamer en masse ;)

480

Jeg er en dreng på 13 som er en stor PC nørd, og er stolt af det. Jeg går meget op i PHP og MySQL, som mange ag jer nok ikke ved er det, det en hjemmeside benytter sig af oftest. Men jeg har kæreste på, det er anden gang vi er sammen. Første gang var vi sammen i nogle måneder, vi slog op fordi jeg begyndte at få problemer med forældrene.. Er fx. lige blevet smidt ud igen.. Men må komme hjem om en uge til 2 ugers tid. Blev smidt ud i starten af ferien. Men nu er vi så sammen igen, og hun syntes at jeg er meget dygtig indefor PHP og HTML og MySQL. Har haft en masse kærester og der er flere end min kæreste som kan lide mig. Så jeg er et omvandrende bevis på at nørder godt kan få kærester :D

498

 Jeg kunne ikke undgå at se at du har løst problemet. Nu skal du så også bare tænke på om det er den rigtige måde du har løst det på? Vil du gerne være den slags fyr, hvor pigerne ikke falder for hvem du er, men hvad du kan? Jeg ville da selv gå i spåner, hvis en fyr kunne det som du kan (er selv 16, så det er da klart noget jeg ville falde for). 

Desværre kender jeg dig ikke rigtig, så jeg kan svare på hvorfor piger er sådan overfor dig som de er. Men jeg ved dog én ting - vi piger hader at have en kæreste/flirt der har RIGTIG mange gode pigevenner. Og du lyder til at have mange, så måske skal du fokusere mere på dine drengevenner. Hæng ud med dem, tag i byen, mød nye piger og se om du finder den rette der imellem. Men husk, du er kun 16 - du har ikke travlt. Tag tingene som de kommer.

Jeg er selv den type der aldrig har haft en kæreste, fordi drengene enten ser mig som en god og sjov veninde eller en de bare 'ku' (sexobjekt). Jeg ved godt jeg er meget drenget, hænger ud med drenge og forstår drenge bedre end piger, men måske skal du tænke på dig selv på den måde - bare omvendt? 

Din beskrivelse af dig selv, lyder godt. Du lyder til at være en køn dreng, så problemet ligger ikke der, hvis dine veninder siger det samme. Men som jeg nævnte allerførst - Vil du have pigerne har lyst til have dig for det du kan og ikke hvad du er? Husk du er mere værd end Titanic-melodien. 

 

Ønsker dig al held og lykke i fremtiden med at finde en sød pige, som elsker dig for den du ER! 

Med venlig hilsen 
Isabella, 16

480

 hejsa du er blevet freindzoned min ven jeg har samme problem men det mere fordi de mener jeg er underlig og fordi jeg ikke er lige så pæn som alle andre jeg ved ikke rigtigt hvad men kan gøre men måske går du efter de der "whore" undskyld mit sporg men du ved pigen som ser godt ud er skide falsk og alle vil have hende tro mig hun er en nar så vælg "dine" piger med omhu :) 

503

 Hvis alle friendzoner dig så er det nok fordi at du ikke har mødt den rigtige endnu ;) 

Nå, men i så fald... Kunne det tænkes at du opførte dig anderledes overfor dine veninde end den pige du ligger an på?

Ellers ligger du an på nogle pige som ikke har de 3 overstående ting som krav.

431

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program