At sove med nogen...

forumspørgsmål

At sove med nogen...

forumspørgsmål af
Sex pigen
13 år
Oprettet 2 år 3 måneder siden

Hejsa. Jeg er en pige på 13 og har haft en del kærester! Okay: igår sov jeg med min fætter og kunne mærke han var liderlig så i ved så gjorde vi jo bare det man gør inden man boller og så gjorde vi det også dagen efter! Vi gjorde det 3 gange på 3 dage så. Men så skulle jeg sove med min alle bedste drenge ven, ham, da han sov prøvede jeg at røre pik han havde en bule, jeg trak bukserne af ham og gav ham et blowjob, 10 min efter vågnede han med stiv pik og mig i fod enden og sagde øhm vil du ha sex? Jeg sagde ja rr lidt liderlig! Og vi havde sex. 5 gange på 4 dage 1 uge efter skulle mig og min veninde sove sammen, om natten begynder hun så at slikke mig i fissen jeg vil ikke vågne fordi det var dejligt, så tog hun alt vores tøj af og lagde sig oven på min og tog sin falske pik på og så havde vi også sex , ca 1 uge efter igen skulle jeg sove med mit crush, og han er så lækker! Han spurte om det var ok han kun sov i boxershorts jeg sagde ja selfølgelig, da klokken var ca 01.00 vågnede jeg og så han havde stiv pik! Jeg tænkte woow, og så vækkede jeg ham og spurte om vi skulle have sex, han sagde JA! Og han trak tøjet af mig gik ned i fodenden og gav mig finger og slikkede mig, grundigt. Så gav jeg ham blowjob og hj. Da så han ligger sig på mig med pikken klar spøger han om jeg har mens jeg siger ja dsv, og han tager kondomet på og prøver at ramme i hullet på mig men han kan ikke finde det! Så jeg kilder hans pik og sætter den i for ham! Og så har vi sex. Efter spurte han hvor mange jeg havde haft sex med de seneste 3 uger jeg svarede 3 gange med min fætter og 5 gange med min bedste drenge ven og 1 gang med min veninde, og kun 1 gang med dig? Skal vi igen imorgen? Han svarede ja og vi sov og kyssede! Mit spørgsmål er om det er for meget at have så meget sex på 3 uger? Altså er kun 13og ved godt men ikke må men ja? Gjorde det med min bror inden de 3 uger? Men kan der ske noget med min fisse da alle de her har slikket den og hvad med mit hul er det presset?

Kommentarer

Jeg synes ihvertfald ikke at du skal have sex med din fætter, det er incest.
Det virker jo ikke somom at dit crush har noget imod at du har sex med andre og så længe du er ærlig så går det jo nok...

men husk altid at bruge kondom så du ikke får kønssygdomme eller bliver gravid.

Derudover så synes jeg det virker underligt at din veninde slikker dig mens du sover, har i haft sex før? hvis det var første gang uden at du har givet hende lov først, skal hun have at vide, at hun ikke må gøre sådan noget mod andre da jeg personligt ville se det som voldtægt. nu har hun så heldig at du ikke havde noget imod det.

det undrer mig også at du sover så meget med dine venner på så kort tid men det rager jo ikke mig...

57

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program