Skal drenge barbere sig ?

forumspørgsmål

Skal drenge barbere sig ?

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 9 år 2 uger siden

Hey jeg er selv en 14 årig dreng som er usikker på om hvad piger helst vil have ..
 Altså jeg barbere mig selv under armene men er usikker på om jeg også skal gøre det dernede.

Kommentarer

Jeg synes IKKE at du skal barbere dig under armene når du er en dreng... hvis jeg så en dreng der barberede sig under armene og benene ville jeg altså tro at han var homo! du kan godt barbere dig dernede eller trimme det men jeg synes altså at du skal stoppe med at barbere dig under armene, jeg kan godt lide hvis fyre har hår under armene og på benene, men er ret ligeglad med dernede...

det var min mening :D

817

Jeg er også en dreng. Jeg barbere både ben, pungen (Ikke oven over lemmet) og under armene.

 

791

 Det syntes jeg helt selv du skal bestemme. Men prøv det, og se hvad du føler er bedst for dig.
 

788

jeg er virkelig ligeglad med om drenge barbere sig dernede:P

hvis du er mere tilfreds med dig selv når du barbere dig så gør det.

under armene synes jeg heller ikke at du skal barbere dig det er maskulint at have hår under armene :)

   :D hilsen julie :) 

789

jeg synes du skal gøre det, som du selv vil. det er ligemeget hvad andre tænker for det er ikke dem, som skal gå i kroppen. man skal ikke tænke så meget på hvad andre tænker husk det :-) 

KH Felicia,

797

 Altså... Det er lidt svært at sige. Lad bare være med at barber dine ben... For så vil du altså fremtræde som en eller anden pretty boy...

Jeg bad min kæreste om at barber sig underarmene fordi at... Han have ret meget hår der under... Jeg sagde at han skulle barber sig inden at vi skulle i svømmehallen.

Han havde og spurgt inden  om han skulle barber sig, der sagde jeg godt nok at jeg var ligeglad men i offentligheden synes jeg altså godt at man må sørge for at man ikke har 2 store buske under sine arme....
 

Min mening.

761

Jeg synes ikke at drenge skal barbere sig andre steder end i ansigtet.

I må godt trimme det, men ikke barbere det af.

Desuden er det også rarest for jer ikke at gøre det, så jeg synes at alt tæller for at i ikke gør! :)

745

 Jeg vil helst have det ikke er der. :-)

792

Hejsa jeg er også en dreng på 14 år snart 15 jeg barbere mig der nede :-)

Altid når jeg er alene så går jeg i bad og gør det der, + jeg bruger barberskum og sådan en billig

Min mor ved ikke jeg gør det så er lidt bange for hun finder ud af det

P.S Hvis i barbere jer der nede drenge / Mænd så pas på i ikke gør det for hårdt fordi man kan godt komme til at bløde og det sviger! :-)

Mvh Dreng14

790

Barbere jer MED hårene! Aldrig mod, det kommer ikke til at gå, tro mig! 

747

P.s jeg barbere mig helt glat! og jeg tager ikke mine badebukser af i svømmern ude i brusern fordi hvis nogle opdager det :-) ^

809

Ulækkert ikke at vaske sig inden man tager badebukser på, vasker du dig så heller ikke bagefter ?
Jeg er selv 13 og kan bedst lide at være glat, men er da ikke genert format vise mig, mange venner gør da det samme, de viser da sig også.

Ps. Tror godt min familie ved jeg barbere mig, eller det gør min lillebror da .

640

Hvad gør du så over i skole har du barbere dig hele tiden eller hvad
Vh

825

 jeg barbere ben, drenge prøv det, i ved ikke hvor dejligt det er bagefter! underarmene og dernede gør jeg ikke, har prøvet men, det var slet ikke dejligt på sammen måde som på benene!

hilsen drengen på 15:) 

783

Hej jeg er en pige på 16 år :) 

Jeg syntes selv du skal bestemme hvad du gør og hvor du barber dig. 

Jeg syntes bare at det er mandligt at have hår under armene på benene og i skridtet hvis det skulle henne. Jeg ville syntes at det er monster gay at barber sig på benene i skridtet og under armene, men det bestemmer man selv. prøv dig frem og find selv ud af hvad du syntes :) :D

815

Jeg var meget imod at barbere ben (syntes det var vildt bøsset) indtil jeg under en cykel træningslejr blev tvunget til det af mine venner :( men efter det syntes jeg var bare det var vildt behageligt...:) man skulle prøve det

788

Hej jeg er en dreng der syntes at det var ret bøsset at barbere ben indtil jeg på en cykeltrænings lejre blev overtale til at barbere ben og så gjode jeg det :) og har gjort det siden fordi jeg syntes det er vildt behageligt :) så hvis du gør det behøver du ikke sige til nogle at du gør det :) og hårene vokser hurtigt ud igen :)

852

jeg er en dreng på 15 snart 16 år jeg vil sige at det er mega gay og/eller pretty boy at barbere sine ben og under armene, men skridet skal man kun trimme lidt. jeg trimmer det kun en halv cm en gang imellem men du skal ikke babere dig der nede det for dig til at se ud som en lille dreng på 10 år igen.

794

jeg er en dreng på 15 snart 16 år jeg vil sige at det er mega gay og/eller pretty boy at barbere sine ben og under armene, men skridet skal man kun trimme lidt. jeg trimmer det kun en halv cm en gang imellem men du skal ikke babere dig der nede det for dig til at se ud som en lille dreng på 10 år igen.

745

Man pikken virker stører

771

Hej -jeg er en dreng på 15 år. Jeg ved godt at der er mange der synes det er mega gaaaay, eller prettyboy-agtigt at barbere sig under armene og på benene, mens at det er meget normalt at barbere omkring pikken. Jeg har selv barberet mig under armene 2 gange med et halvt års mellemrum og det er vokset fuldt ud tilbage hver gang. Jeg tror at hvis du er usikker, så prøv under armene først - det er lettere at skjule hvis du skammer dig over det, og så er der også mange 14-årige som slet ikke har fået kropsbehåring endnu, Så mange ville nok slet ikke tænke over om du var glat eller "pjusket" ;) håber du kunne bruge min mening til noget.

725

Jeg er en dreng på 13 år jeg har barbere mig på benene og på armene fordi jeg syntes at det var pinligt at have så meget hår på benene og armene.. Jeg ved ikke helt om jeg har fortrudt det..

724

Man skal gøre hvad man selv føler er rigtigt. :-)

716

jeg barbere mig kun på benene og Pikken... Men under armene er det forkert...xD

697

hey.
jeg er en 15 årig pige.
Jeg syntes ligesom felicia skrev at du skal ikke tænkte så meget over hvad andre syntes, og bare gør det du bedst kan lide.
udover det ved jeg godt det kan være svært at vide hvad man bedst kan lide hvis man ikke har prøvet det! :)
jeg foretrækker at drenge ihvertfald trimmer dernede da jeg ikke syntes hår i skridtet er så frækt..
mht. armene kommer det meget an på hvor meget du har! det må du jo selv vudere, men jeg syntes det er for fimset hvis drenge/mænd barbere det af hvis de alligevel ikke har særlig meget. hvis du er af anden etnisk baggrund eller af en eller anden grund har meget kraftig hårvækst syntes jeg du skal barbere det. og ligemeget hvad andre drenge fortæller dig at du skal prøve, skal du ikke, og jeg gentager, ikke barbere dine ben. end of story xD.

689

Syntes du skal barbere dig dernede, ikke for og lyde snobbet. Men jeg kunne godt droppe og have sex med en dreng, hvis han har for mange hår "dernede". Under armene syntes jeg også det er fint ben er jeg sku lidt ligegyldigt! ;-)

693

Jeg tænder på maskuliniteten i at have hår på benene, under armene, Den der linje af hår fra navlen til ned i bukserne, Jeg syntes det er frækt og maskulint! Om man barberer Sig dernede og hvor meget render mig, dog er det ret klamt med for meget hår for så bliver det let klamt og uoverskueligt:(

740

Hej jeg er en 14 årig dreng, som lige har barberet mig for første gang i skridtet, men jeg er ikke hel sikker på, om jeg har gjort det rigtigt. Jeg har fået nogle røde knopper, (skæg pest) og jeg har en del stubbe tilbage, og det klør sindsygt meget. Jeg barberede mig med en en gangs skraber og ikke nogen form for barberskum, men under bruseren. Skraberen var en af min mors, og jeg vil godt have mit eget barbergrej, men da jeg bor alene med min mor (og lillesøster), føler jeg at det er lidt akavet at spørge min mor. Så jeg har to spørgsmål.

1: Er det den rigtige måde jeg barberede mig på (er der noget jeg skal gøre anerledens) ?

2: Hvordan kan jeg spørge min mor om barbergrejet?

På forhånd tak for svarende hilsen JS

762

Hej jeg er selv 15 år og barbere mig også i skridtet jeg gør det også i badet. 1 jeg tror du gør det rigtigt de første par gange jeg gjorde det kløede det også en del og jeg får stadig røde prikker nogen gange. Det med stubbe kan du aldrig helt få væk men hvis du tilsidst barbere mod hårene altså opad kan du fjerne de flest bare pas på du ikke gør det for hård
2 mine forældre ved ikke jg barbere skridet jeg købte bare 10 engangsskraber i netto til 10 kr.
Håber du kan bruge mit svar :)

697

En rigtig god idé er at investere i fx. barbersprit eller aftershave, det hjælper utroligt godt hvis man smører det på lige efter barberingen. Det er typisk noget man bruger til efter barbering af skæg, men det kan sagtens bruges til alle former for barbering for princippet er det samme. Grunden til man får de røde knopper er typisk bakterier efter barberingen. Barbersprit virker desinficerende på de områder det smøres ud på, i dette tilfælde kan man fx. bruge det lige efter man har brugt sin skraber og skyldet det væk. Det vil højst sandsynligt svie en smule, men det er helt normalt - det betyder faktisk bare at det virker :)

702

Jeg er 13, 14 om 3 uger. Jeg barbarer mig i skridtet, altså pung og lem, men jeg gør det fordi at jeg har det bedst sådan. Desuden er det mere overskueligt og det føles lidt bedere, når man onanerer, som de fleste jo gør.
Jeg synes at du skal prøve det. Hvis du ikke er tilpas med det så lad det gro. Find det som du har det aller bedst med. :)

653

Jeg så en dreng der barbert sig der han var 11 på kinden hved ikke er det godt eller skidt

674

Intimbarbering. Og under armene er mega pratisk 1) svedlugt sætter sig i hårene og det bliver lettere at holde fri for lugt 2) dog ikke for meget lad 5mm være. Der sidder duftstoffer i de intime hår som kan gøre piger liderlige under sex. 3) og hun får ikke hår i munden. Det hele glder også for pigerne

677

Hvis vi piger ikke forventer at i barbere jer, så skal i da i hvert fald heller ikke forvente at vi barbere os!

599

Personligt foretrækker jeg fyre med naturlig hårvækst på hele kroppen (han må gerne have en frisure, altså få klippet hår på hovedet og barbere sig i ansigtet HVIS HAN VIL) Men jeg kan godt lide at en fyr har hår på benene, armene og dernede. Dog er der nogle fyre som har en ekstrem hårvækst fx på ryggen, brystet, armene og benene, og der er det helt okay at tage lidt, synes jeg. Men som andre siger, er det HELT op til dig selv. Og jeg ville ALDRIG lade det ødelægge mit forhold til en sød fyr, fordi han barberer sig eller ikke gør visse steder på kroppen... Nogle klæder det også godt med lidt eller slet ingen kropshår. Respekt for alle.. Folk må være som de vil være. :D

553

Hej, Jeg har barberet mig for anden gang for at fjerne resten. Da jeg ikke fik fjernet alt første gang, men der er stadig lidt hår tilbage over pikken og lidt på pungen. Så jeg overvejer at gøre det for tredje gang, men jeg har jo barberet mig 2 gange på kort tid. Jeg ved ikke helt om jeg skal gøre det?

497

Hvis du syndes det er irayerende med hår under arme og ben, kan man starte til svømning for at ha en undskyldning

556

Jeg tror ikke han mente under arme og benene, men kun pungen og pikken.

539

Alle bestemmer 100% selv om de vil barbere sig. i forhold til hvad piger kan lide er det meget forskelligt... jeg personligt er mest til drenge der ikke barberer sig, da det for mig ser mere maskulint ud :3

575

enig

530

Er mest til drenge der barberer sig.. Vil hellere have en dreng end en bjørn... ^-^ Det er heller ikke specielt charmerende at have en svedig uld klump af en armhule rundt om sig....

559

Hvem af jer piger, har lyst til at give nogen med masser af hår blowjob?

534

Det har jeg intet problem med. det betyder mere for mig hvem personen er. min kæreste barberer sig ikke men kan stadig finde på at komme hans testikler i munden. (der er jo ikke noget galt i hår så længe man husker at vaske det)

532

Naturligt hår under armen, på ben og så trimmet på pikken, er hvad jeg ville foretrække. -pige, 15.

523

Jeg er en dreng, og under armene klipper jeg når det er for langt men kun et par millimeter, i skridtet er jeg altid glat, og som reelt også bunden af maven!

604

Jeg syntes det ser bedre ud med barberet fisse til piger

614

jeg syntes det ser barnligt ud. man kommer jo til at tænke på en lille pige der ikke er kommet i putperteten endnu.

792

Jeg barbere mig dernede både over og under og barbere også ben + under amene når jeg syntes der er for meget.
Kh mand 22 år

831

Lad være med at barbere dig under armene, med mindre at du har store problemer med sved.

En generel guide til barbering for mænd: http://metromand.dk/barbering-maend-knivskarp-guide/

710

Jeg har lige shavet dernede;) kh dreng på 14

658

Sider

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program