Sjov sex?

forumspørgsmål

Sjov sex?

forumspørgsmål af
Nicolaj
Oprettet 7 år 3 måneder siden

Hey, har i prøvet at have "sjov" sex? Så fortæl om det her ;)

Jeg var til fødselsdag ved en ven og der var nogle piger der legede s,P eller k... Så blev jeg valgt, og jeg valgte k, og jeg skulle gå ind i et rum hvor en af personerne skulle sutte min pik, mens den var smurt ind i nutella :3 og jeg kunne ikke se hvem det var, (det var bælgmørkt) så jeg begyndte at tage bukserne af på personen derinde i rummet, trække underbukserne af, og skulle til at give et lickjob (troede det var en pige), da jeg finder ud af at jeg har en pik i hånden... PINLIG historie, men sjov xD

Mvh. Nicolaj, 15 år

Kommentarer

det skal lige siges jeg fik den suttet før jeg tog bukserne af ham ;)

477

Hej Nicolaj.

Jeg var engang ude for noget lignende - mere eller mindre. Måske ikke lige så awkward som dit, men pinligt!
Der var denne her fest på min rideskole (Ja, jeg er total ridetøs). Nu er ridning ikke en sport med så mange drenge, så vi piger syntes jo det var hel vildt spændende at nogle ældre storebrødre til de yngste ryttere var der ^^
Det blev sen aften og vi store +14 sad i sadelrummet og legede en leg, der mindede om S, P eller K. Hvad den gik ud på er lidt lige meget, i denne situation. Btw. jeg fik så dette spørgsmål:
"Ville du turde at kysse den højeste dreng i dette spil?"
Så uvidende som jeg nu engang var, nikkede jeg og kiggede rundt. Alle drengene, der var ældre en os piger, rejste sig. Hurtigt faldt hammeren på en ret lækker fyr overfor mig. De andre gik ud og ventede udenfor mens lyset blev slukket. Nu syntes vi begge to at det var ret akavet, men vi kyssede da også til sidst.
Det gik mere eller mindre vildt for sig, for tændte var vi begge.

Nogle uger senere skrev jeg med min veninde, der også var med til festen/hyggen om aftenen, og spurgte og hun kendte navnet på drengen jeg havde kysset med. Hurtigt svarede hun og sendte et link til en Facebookbruger.
Da jeg så logger ind på min Facebook og følger linket, ser jeg til min overraskelse at det var min eks-kæreste! Han havde under hele festen også siddet og kigget en del på mig, med et glimt i øjet. Men jeg havde selvfølgelig ikke tænkt nærmere over dét!
Jeg søger ham så på Krak og finder hans mobilnummer. Hurtigt sender jeg en sms og konfronterer ham med situationen. Det var flere år siden vi slog op og var gået hver til sit, så jeg havde fuldkommen glemt ham.
Nogle timer senere svarer han og bekræfter så, at det var ham. Først ignorerer jeg det bare, for vi gik fra hinanden pga. min manglende tid (heste tager en del tid).

Så da jeg kommer op på rideskolen for at tage mit ridehold den dag, står han med et smørret smil om læberne. Inden jeg når at gør noget har han trukket mig ind i et blidt kys. Hele det lille rytterhold med fem elever på omkring de otte år, hviner op og syntes at det er sødt - inklusiv hans lillesøster, der går på holdet.

- Asta xx (.. Ikke så pinligt alligevel)

481

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program