sex med sin lærer

forumspørgsmål

sex med sin lærer

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 1 år 7 måneder siden

hej andre unge jeg har tænkt længe på om det er ulovligt at have sex med sin lærer. Vores klasse skal snart på lejrtur til sverige og der skal vi sove i hytter. Jeg bliver helt liderlig af at tænke på ham han har bare den bedste krop på hele skolen og når vi har ham til matematik, kan jeg se hans pik i hans bukser. Jeg har i længere tid fået bedre karaktere for at pille lidt ved ham og jeg nyder det bare helt vildt meget.

Kommentarer

Ja det er ulovligt og det er en dårlig ide

41

Det er både ulovligt for en voksen at have sex med et barn under 15 og det er ulovligt for en lærer at have sex med en elev.

Det er meget uproferrionelt af din lærer at manipulere med dine karakterer men også usmageligt at lege sådan med dine følelser. Hvis jeg kendte til din lærer ville jeg gå direkte til politiet.

47

Du skal nøjes med at drømme. Jeg har selv været forelsket i en lærer men jeg nøjedes med at tænke på ham når jeg du ved nok. Det er dybt ulovligt og du kan få ham i fængsel hvis du gør noget med ham og fjerne hans ret til at være lærer. La vær'!

44

Ulovligt - han kan risikere fængselsstraf og dumt, dumt dumt.

Nu ved jeg ikke hvor gammel han er, med det er fandme dumt af ham at give dig bedre karakterer og lidt pædofili hvis i går og piller ved hinanden. Ej, hold jer langt væk fra hinanden og desuden hvis han bliver opdaget, så betyder det fyring på stedet og som sagt fængselsstraf...

Hold dig til nogle på sin egen alder og tænk dig om - der er mange dumme personer derude!

35

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program