sex med ex.

forumspørgsmål

sex med ex.

forumspørgsmål af
Anonym.. :-*
Oprettet 11 år 3 måneder siden

Hej mennesker :)
-jeg er en pige på 15 år snart 16.. Jeg har haft sex med et par stykker.. Jeg har lige slået op med min kæreste ' vi kalder ham å' her for et par dage siden fordi vi gled fra hinanden ( vi var sammen i 9 måneder ) men nu er jeg begyndt at skrive med min exkæreste 'ham kalder vi æ' som jeg mistede min møddom til ( ham var jeg sammen med i 6 måneder, vi slog op for 1½ år siden ) nå men mig og å har ikke haft sex længe fori jeg ikke havde lyst.. Men nu har jeg snakket med æ om at have sex med ham imorgen fordi jeg ikke har fået noget længe..
min fætter er så bedstevenner med æ..

har nogle spørgsmål til jer:

er det meget ondt mod å?
er det ondt mod min fætter?
gør det mig billig?

Håber på nogle svar og at i forstod det jeg skrev :-)

KNUS&KYS<3

Kommentarer

vis du gøre det er du meget billig og dullet siger det bare :)

555

Man forundres over nogle mennesker og de ting de fyre af.

Sex er dejligt og intimt. Det har ikke altid noget med kærlighed at gøre, men altid noget med følelser. Så længe man selv er afklaret med det og begge parter gør det fordi de har lyst, så er der ikke noget galt i det.

For det første: Du er ikke utro, da du har slået op og derfor er fri til at gøre hvad DU vil. Respekt for det i øvrigt, der er for mange der går rundt i uafklaret forhold, for så at ende med at være utro.

For det andet: Du skal ikke gå rundt og lade dig begrænse af hvad andre mener om det du gør og tænker.

For det tredje: NEJ du er IKKE billig. Så længe du selv har det godt med det du går og laver, kan du være ret ligeglad med hvad andre tænker og siger. Det er først når du selv har det dårligt med det du gør, at det er et problem, men så ville du forhåbentlig nok heller ikke gøre det

OG hvor er det typisk at det er en pige der tror at hun måske er "billig".....der gælder altså ikke anderledes regler for jer end for drengene. GØR NU DET I HAR LYST TIL.....vi lever ikke i middelalderen eller i et shia muslimsk land....I ER FRIGJORDTE OG EMANCIPERET KVINDER!!!!....

Hilsen en "dreng" der fald over dette forum og er helt sikkert er for gammel til det :)

p.s. Kan dog garantere at jeg ved mere om det her end fjolset ovenfor ;)

641

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program