Sex

forumspørgsmål

Sex

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 5 år 4 måneder siden

Hvordan føles det at blive slikket i fissen og hvordan gør man??

Kommentarer

Hej med dig.
Du spørger først hvordan det føles:
Nogen kan godt lide følelsen, andre kan ikke. Jeg synes selv det er rart.
-
Hvordan gør man:
Min kæreste og jeg plejer altid at gøre det inden vi har sex. Et godt forspil, også tager vi enlig bare tøjet af, også slikker han mig, og rører mig på klitten, det er enormt dejligt. Så bare prøv dig frem.

294

Nu er jeg en dreng og ved ikke hvorfor jeg skriver det men. Det er lidt skræmmende som dig at slikke fisse fordi på en eller anden mærkelig grund synes jeg det smager af kødpølse.

285

Hej, jeg er 15. Det er svært at beskrive, men det er en dejlig sådan kildrene fonemmelse. Lad din partner slikke dig op i skeden men især på klitten. Jeg har snakket lidt med et par veninder om det og det er lidt forskelligt hvor sart klitten er. Jeg kan godt li at få min klit suttet direkte, men en af mine veninder sagde hun synes det gør ondt, så der må du prøve dig frem hvad du vil ha din partner til. Det er osse rart at blive slikket bagud ud mod numsehullet. Men prøv dig frem og diriger din partner og vis ham 8eller hende) hvordan du helst vil ha det. Det er self vigtigt at du er meget ren dernede. Håber du kan bruge mine råd

276

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program