Sød exkærste / crush

forumspørgsmål

Sød exkærste / crush

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 8 måneder 2 uger siden

Hej.

Jeg har en sød vindende som også er min ex. Men vi er begyndt at skrive lidt sammen og vi begge er stadig glade for hinanden. Men jeg har et problem. Jeg ville gerne have sex med hende men er bange for at spørge og jeg er bange at min mor vil drille mig med at jeg har fået kæreste. Men hvor spørge jeg hende om hun vil mig.

Jeg har prøvet og spørge hende om hun er tryk ved mig og hun siger ja

Mit andet problem er hvordan inviterer jeg hende hjem til mig.

Plz svar har virkelig brug for hjælp

Kommentarer

Har du haft sex med hende før? hvor lang tid er det siden i var kærester og hvor lang tid var i kærester?

25

Nej

En måneds tid siden

Halvanden måned

20

Jeg synes du skal tage tingene som de kommer, derigennem siger jeg, at i skal blive ved med at snakke sammen og opbygge et venskab og så efter nogle måneder fortælle hende at du gerne vil være hendes kæreste igen. Når i er blevet kærester kan du måske sætte dig ned med hende når i er alene og snakke seriøst om de tanker du har haft om sex og så høre hvilke tanker hun har fordi jeg går ud fra at hun er jomfru og du kan jo risikere at hun ikke er klar endnu. Det er vigtigt at du gør udtryk for, at hun godt må sige at hun ikke har lyst fordi det kan blive rigtig træls for jer begge to hvis hun føler sig presset til at gøre det.

Hvis du er meget omsorgsfuld og forstående så er ser også større chance for at hun inden kort tid vil få lyst til at have sex med dig, fordi hun stoler på at du respekterer hende. Sex handler utrolig meget om at stole på hinanden især første gang, det er derfor jeg fortæller dig at det er vigtigt at tage tingene langsomt fordi du får så meget mere ud af det bagefter.

Håber måske at mit råd hjalp, ellers spørger du bare mere ind :D

21

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program