One night stands

forumspørgsmål

One night stands

forumspørgsmål af
OP
19 år
Oprettet 5 år 3 måneder siden

Jeg går tit i byen og møder tit fyre som jeg har one night stands med. Rigtig tit.

Kan man være sammen med for mange? Hvad synes i?
Og har i nogen opleveler med one night stands?

Kommentarer

man skal gøre hvad man vil og man har det bedst med. jeg ville personligt ikke have det let ved at være din ven ud fra den fact fordi man hurtigt dømmer folk der har mange one night stands til at værende en bestemt type person :) men vi er alle forskellige og det er godt :)

228

OP
Hvordan dømmer du folk anonym? Og hvorfor?

234

anden bruger her! synes ikke man kan være sammen med for mange, men man skal jo passe på sig selv og sikre sig at man selv e rmed i det. Hvis det nærmest er en vane/afhængighed er det jo ikke fedt længere. Og man skal passe på man ikke havner i nogle dårlige situationer.

Tror nogen dømmer personer, specielt piger, der har meget sex som værende "ikke så kloge" eller "amoralske".... synes det er noget pis, selvom jeg aldrig selv har haft sex.

Så længe du passer på dig selv og andre er der ikke noget at være bekymret for.

232

mig der skrev første besked :) alle mennesker dømmer alle, lige meget hvor lidt de ved om dem. at dømme en person behøver ikke nødvendigvis at være en negativ ting. jeg har selv haft en kæreste i to år og 2 måneder før det en i 5 måneder jeg aldrig gik i seng med. derfor kender jeg ikke følelsen at være und og single (jeg er nemlig kun 17) derfor har jeg svært ved at være omkring andre unge mennesker der er mere erfarne end mig og disse mennesker afskrækker mig fordi tanken af en eller anden grund skræmmer mig. selv mine veninder der går i byen. jeg tager sjældent med fordi de står jo bare rundt omkring og snaver med drenge og måske er jeg bare jaloux fordi jeg aldrig selv har prøvet at have det på den måde (at have lyst til at give mig fysisk til end dreng jeg ikke elskede). men jeg syntes det er fedt at du tør give dig til mennesker på den måde, det er jeg selv alt for genert til! jeg syntes du skal gøre hvad der får dig til at føle bedst og heldigvis er der andre mennesker end mig som måske også har one night stands og dermed kan relatere til dig på et andet neavou end jeg kan :)

223

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program