Nøgenhed

forumspørgsmål

Nøgenhed

forumspørgsmål af
Asger
15 år
Oprettet 3 år 11 måneder siden

Okay, jeg kan ikke helt finde op og ned i mig selv. Jeg elsker at være nøgen og kunne godt tænke mig at være nøgen noget mere. Men jeg syntes det er mærkeligt og ved ikke om jeg burde det. Jeg er begyndt at sove nøgen, hver nat og det er dejligt. Tror ikke mine forældre har opdaget at jeg gør det. Men jeg kunne godt tænke mig at være mere nøgen derhjemme. Men som sagt det er jo lidt mærkeligt og ved ikke hvad mine forældre vil sige og hvordan jeg kan finde ud af, hvad de ville sige. Man spørger jo ikke lige sin mor om det. Jeg har prøvet at gå ud af badeværelset nøgen, hvor jeg vidste min mor ville se mig og hun virkede ret ligeglad. Det overraskede mig lidt, så måske er hun okay med at jeg er mere nøgen derhjemme... Som sagt jeg er fuld af spørgsmål, hvad tænker I er det meget mærkeligt? Hvor meget vil I mene det er okay at være nøgen derhjemme?

Kommentarer

Jeg tænker ikke, at det er mærkeligt at have lyst til at være nøgen (Dette har jeg også selv lyst til ofte og sover også selv nøgen). Som du selv skriver, er det måske lidt mærkeligt at få tilladelse af sine forældre til at være nøgen. Jeg tænker, det er bare noget, som du kan gøre (og HVIS dine forældre har noget imod det, de synes det er upsssende, vil de nok sige at du lige skal tage noget tøj på). Din mor virkede ligeglad , da du gik ud af badet. Det er vel normalt/naturligt, at man ser hinanden nøgen i familien.

Men måske skulle du også spørge dig selv om, hvorfor det er, at fu gerne vil være nøgen. F.eks. kan du godt lide at være nøgen, fordi du er mere tilpas uden tøj som kan stramme, fordi det gøre dig mere fri, eller kan du godt lide at andre ser dig nøgen, eller noget helt andet? Du skal også tænke på, hvor du vil være nøgen og i hvilke sammenhænge samt om det er passende. Der er jo nogle steder, hvor det jo ikke er passende. 

Her er der nogle forslag til, hvor og hvornår du kan være nøgen: Du kan være nøgen, hvis du ligge ri sengen og ser en film om aftenen. Du kan være nøgen, når du er alene hjemme. Du kan sikkert også være nøgen derhjemme selvom dine forældre er der. Hvi du godt kan lide atvære nøgen sammen med andre, kan du gøre det med en kæreste eller blot en ven, hvor I begge to har lyst og sagt ja til det. Hvis du godt kan lide at være nøgen et offentligt sted og med en del mennesker, så kunne du nøgenbade.

Håber det hjalp dig (:

197

Hej med dig. Jeg ser ikke noget problem i at være nøgen. Mine forældre, lillebror og jeg er naturister og ligger på en naturist campingplads, og der er flere unge på den plads. 

158

Hej med dig. Jeg ser ikke noget problem i at være nøgen. Mine forældre, lillebror og jeg er naturister og ligger på en naturist campingplads, og der er flere unge på den plads. 

145

Jeg har det fuldstændigt ligesom dig. Når jeg er hjemme skal tøjet også bare af. Mine forældre er ret ligeglade med når jeg er nøgen. Men jeg syntes det føles lidt underligt at gå helt nøgen rundt, så derhjemme går jeg stort set aldrig rundt i andet end underbukser. Det er rigtig rart, har du prøvet det? 

173

Altså kan ikke lade være med at blande mig. Men jeg har engang gået ind på min storebrors værelse og han var helt nøgen. Han var total ligeglad. Jeg ville godt nok havet været flov, så det kan godt ske at det er sådan en drengeting. Men jeg syntes ikke det var fedt og jeg er glad for at han ikke går nøgen rundt derhjemme. Det vil godt nok være underligt. Men underbukser er helt fint. Han går også tit rundt kun i underbukser, så det er måske sådan en drengeting. 

171

Tusind tak for svarene. Det er en kæmpe hjælp. Jeg kan bare godt li at være nøgen, så jeg er nok lidt naturist. Jeg prøvede først at være nøgen på mit værelse om aftenen og det var rart. Her den anden dag blev jeg lidt modig. Mine forældre var ikke hjemme, så jeg lagde mig og så tv nøgen i stuen og ventede på mine forældre kom hjem. Min mor kiggede bare på mig og sagde hvorfor har du ikke noget tøj på. Jeg sagde det ved jeg ikke, jeg kan bare godt li at være nøgen. Og så sagde hun bare okay, som om det gav da god mening. Så jeg er en glad dreng. 

109

Hvorfor bliver du ikke bare naturist 

110

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program