Når jeg er kommet går der lang tid før jeg kan igen

forumspørgsmål

Når jeg er kommet går der lang tid før jeg kan igen

forumspørgsmål af
MC
15 år
Oprettet 2 uger 4 dage siden

Når jeg trænger op i min kæreste går der desværre ikke ret længe før jeg kommer. Derefter mister jeg lysten og der kan sagtens gå en time eller noget før den bliver stiv igen. og så lang tid har vi jo ikke altid. Min kæreste tager det pænt men jeg er skuffet over mig selv at jeg ikke kan gøre det bedre. Har andre drenge det også sådan?

Kommentarer

Jeg har det på samme måde som dig så det er vist ret normalt. Men det skal ikke slå dig ud at det er sådan.

Det er helt almindeligt at drenge kommer lynhurtigt, det kan I jo ikke gøre ved. Her har piger det nemmere, vi er altid klar, tihi! Jeg gør det at jeg lader først min kæreste tilfredsstille mig 1-2 gange med fingre/tunge inden han får lov at komme op i mig. Det fungerer fint. På den måde får vi begge to noget ud af det.

Det er slet ikke noget problem. Det er altid lidt svært i starten. Det at holde længe er noget man lære for det meste. Jeg kan næsten ikke have sex to gange på en dag, og det ved jeg at der er mange andre der også oplever. Så det er slet ikke unormalt at der går en time eller mere før man kan blive stiv igen. Ik pres dig selv. Det kan kæresten jo heller ikke lide. Det bedste vil være at være ærlig overfor din kæreste om hvordan du føler dig i forhold til det. Det har personligt hjulpet mig igennem det

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program