Min lærer

forumspørgsmål

Min lærer

forumspørgsmål af
Cute
Oprettet 11 år 2 måneder siden

 Hej 

jeg har haft sex med min lære ret meget om det men ved ikke om det kun er mig der gør det vil gerne vide om i også gør det eller om i synes det er klamt :-)

Kommentarer

Ej, troede kun det var mig. Jeg har oz haft med min lærer nogle gange efter skole, men på skolen. Hver gang jeg er duks, så bliver han lidt extra tid i klasseværelset og så boller vi på hans bord. Han vil helst bag i fordi han er bange for at jeg bliver gravid.

Har du oz suttet din lærer? Jeg har suttet min.

KaZz :*

420

Det kommer an på hvor gammel du er og  hvor gammel din lære er?
Er din lære en mand eller dame?
Og er du en dreng eller pige?

448

Hej Cute

Du skriver ikke hvor gammel du er, men hvis du er under 18 år er det ikke i orden. Ikke at du har gjort noget forkert, men din lærer må ike have sex med dig hvis du er under 18. Det er ulovligt, og han kan blive straffet med fængsel. Loven tager ikke stilling til om du selv gerne vil eller ej.
Den siger ganske enkelt at en lærer, træner eller lignende ikke må have sex med en ung under 18 som de er underviser eller træner for.

Mange hilsner
Niels-Christian 

384

 Hej Cute
Jeg har også engang haft en flirt med en lære. Så det var på ingen måder noget ulovligt i det. Da jeg så gik ud af 9. mødes vi så et par gange og spiste sammen. Efter at vi havde ses et par gange havde vi sex hjemme ved ham. vi er stadig kærster i dag. Så i dette tilfælde var der jo kærlighed imellem, men du skal ikke imens du går i skole :D

405

Ja, vil nu oz sige at du skal vente til du er 18. Selv hvis det er LOVE, så er det jo ulovligt og din teacher kan jo blive straffet for det. Så mens du går i skole er det nok bedre at vente og så bare fantasere om ham/hende. Det kan oz hurtigt gå hen og blive akavet og påvirke din skolegang/evne til at koncentrere dig i en negativ retning. Husk du er i skole for at blive dygtig - ikke for at score.

425

 Jeg er så godtnok en dreng men jeg har en kvindlig lære som jeg godt kunne tænke at gøre det med. Min mening er at det er helt fint så længe at begge kan lide det. Bare rart at vide at man ikke er den eneste :)

437

Hejsa :) vor gammel er (jeg er en dreng) er du dreng/pige

410

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program