Lækre damer med hår

forumspørgsmål

Lækre damer med hår

forumspørgsmål af
Guz
16 år
Oprettet 10 år 1 uge siden

Jeg fandt de her billeder af nogle modeller med hår under armene. http://www.boredpanda.com/natural-beauty-unshaved-armpit-hair-ben-hopper... Fik mig til at tænke at det er mærkeligt at alle bare barberer sig fordi det bare er blevet normalt. Det er jo naturligt at have hår og de her damer er vildt lækre synes jeg. Har ikke tænkt på det før, men nu kunne det faktisk være sjovt at se min kæreste med hår. Hun er jo stadig min dejlige OG RET LÆKRE kæreste :) Det er vel næsten sådan at piger SKAL barbere sig under armene. Hvad nu hvis det ikke var sådan...ville i så lade håret gro piger?

Kommentarer

Den er jeg helt med på. PIGER hvad med at lade håret under armene og mellem benene gro.
Det er da super flot.

843

Kvinder der ligner hvad de er ! Det er lige noget for mig, alle de mænd der også rager alt håret af pikken ligner små drenge på 12 år, super sexet med hår der er trimmet lidt :) fik næsten jern på af det billede der, kanon frækt ! Piger lad jeres hår på missen gro lidt :)

Lars 20 år

789

Jeg oplevede selv at jeg nærmest var tvunget ud i at barbere mine armhuler, mest fordi at alle gjorde det. Har faktisk gjort det her tidligere idag.

Jeg ville da meget hellere bare lade det vokse, det har aldrig generet mig.

846

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program