Kæreste med min kusine

forumspørgsmål

Kæreste med min kusine

forumspørgsmål af
Benjamin
14 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Jeg er kæreste med min kusine og prøvede for første gang at have sex med min kusine. Men nu er jeg kommet i tvivl om det er rigtig det vi gør. Hvad mener I. 

Kommentarer

Øhm... med din kusine?! For at være ærlig tror jeg ikke det vil gå i det lange løb... (du ved, hvis i skal have børn) men jeg føler det er ok at være sammen og have sex

men altså sweet home alabama

71

Man må jo gerne men tror godt det kan blive noget rod hvis i nu ikke bliver ved med at være kærester men så alligevel skal blive ved med at være sammen fordi i er i familie. 

67

Det er jo ikke forbudt men tror ikke jeg vil anbefale det. For et stykke tid siden var der noget familiefest-noget hos min moster og onkel og vi skulle sove der. Jeg skulle så sove inde hos min kusine. Hun er sød og vi blev så enige om at sove uden nattøj. Det gik supergodt men næste morgen fik vi det snakket igennem og blev enige om vi ikke ville gøre det igen selvom det havde været godt. Dels er vi begge to piger og dels er vi kusiner og vi var bange for det ville blive noget værre rod med vores forældre og sådan. Så nej, jeg vil nok ikke anbefale det.

60

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program