Kusine

forumspørgsmål

Kusine

forumspørgsmål af
Sara
13 år
Oprettet 5 år 3 måneder siden

Jeg har ikke brugt mit rigtige navn for vil være anonym. Jeg har et spørgsmål som handler om min kusine. Vil gerne vide jeres mening om jeg har gået over stregen og om hvordan i ville have gjort hvis I var mig. Jeg gider ikke useriøse svar fra drenge og håber at admin vil slette dem hvis der kommer nogen!
I weekenden var jeg i sommerhus med min kusine som er 12 og går i 5 klasse. Hun er lige begyndt at komme i pubeteten som jeg har været i et par år. Vi er ikke så tit sammen men denne gang var hun meganysgerrig på min krop! Ikke sådan at hun sagde noget men kiggede meget. om lørdagen var vi en have pool sammen og havde selfølgelig badetøj på. Jeg havde shorts og en top på fra en bikini. Vi pjattede i vandet men syntes at hun nogen gange "kom til" at skubbe mig på en måde så hun næsten rørte mine bryster og hun kiggede meget selv om det ikke var en top som viste noget. På en måde syntes jeg at det var frækt at hun var interesseret (i starten var det irriterende). Da vi frøs gik vi ind på hendes værelse for at skifte tøj. normalt ville jeg have ventet med at skifte eller have vendt mig om men jeg fik lyst til at hun skulle se mig, så jeg tog toppen af og gik rundt med bare bryster mens hun prøvede at kigge uden at jeg opdagede det. så tog jeg en lang tshirt på så jeg kunne skifte til trusser, men på en måde var jeg blevet lid.... af at hun sådan kiggede. Da hun så også tog hendes badedragt af gik jeg over til hende og spurgte om vi skulle sætte os og slappe af på sengen. Hun sad og tog undertøj på ved siden af mig i sengen og så begyndte jeg at røre hende på benene/låret. I løbet af 20 sekunder sad vi så og onanerede ved siden af hinanden. Vi havde begge to rigtig meget lyst. Det kom bag på mig at jeg også havde det! Vi gjorde det også 2 gange om søndagen. Nu er jeg bare kommet til at tænke på om det var forkert af mig, fordi at jeg jo er 1,5 år ældre. Hun ville gerne og jeg synes jo ikke at jeg tvang hende eller noget. Hvad ville i have gjort?? Har andre prøvet det samme? Vil også gerne høre hvis I har kigget på en i jeres familie som var ældre end I selv var

Kommentarer

tænker ikke så meget det har noget at gøre med at hun er den smule yngre en dig men mere, at det er med en fra samme familie. Tror måske du skal snakke med hende om at i ikke skal gøre det sammen mere, men du bestemmer jo selv.

470

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program