Kuren imod Talgknopper - Mest henvendt til drenge!!!!

forumspørgsmål

Kuren imod Talgknopper - Mest henvendt til drenge!!!!

forumspørgsmål af
Lullufukumutchii
Oprettet 6 år 1 uge siden

Hej drenge! Jeg tror ikke jeg er den eneste herinde, som kender til talgknopper. De der små bitte hvide prikker, som kan sidde langs penisskaftet, og kravle helt op og sætte sig på forhuden. Jeg havde rigtig mange af dem, og jeg gik hen o blev desperat. Jeg havde prøvet cremer, body scrubs, alting! men så fik jeg noget eksem under næsen, hvilket jeg fik en creme for. Så ''for sjov'' prøvede jeg at smører, noget af cremen ud på penisskaftet, der hvor jeg havde min talgknopper. Nu her - to uger hvor jeg har brugt det - er der næsten intet at se, og jeg har kun få tilbage. Jeg er blevet så glad igen, og jeg nyder at se på min penis! Cremen hedder; Klorhexidin DAK - Til desinfektion af hud og småsår Kærlig hilsen L - Med flot penis!

Kommentarer

Købte du det bare i en almindelig matas? Og kan man bare købe det eller skal man bruge sådan en seddel fra lægen som giver en lov til at købe det?

388

Hej med dig...

Klorhexidin DAK er til munden og kan hjælpe med urenheder og sår i munden, og derfor er det ikke beregnet til Penis. Og det +er vigtigt at fortælle dig og andre drenge herinde, at talgknopperne på penis er vigtige og skal ikke fjernes. De danner faktisk fedtstoffet smegma preputii som faktisk er med til at smøre forhuden og sikre at tingene glider lidt letter. Så ikke så smart at fjerne dem, fordi det kan gøre din forhus så tør at det kan gå ondt.. og talgknopperne er helt normale og noget vi alle har :)

Hej igen

Erroll - Cyberhus

459

Hej jeg hedder Elias og er en desperat 14årig dreng. Er der ingen treatment for talgknupper vil meget gerne af med mine :(

486

Var det klorhexidin som var flydende eller cremen?

435

Jeg har dem ikke på hovedet, men langs lemmet. Kan jeg stadig bruge den der creme til det???

425

Penis

Talgknopper på penis er ikke en kønssygdom, men et naturligt beskyttende lag mod udtørring. Talgknopper på penis ses som små hvide knopper på underkanten af penishovedet, når forhuden trækkes tilbage.

Disse talgknopper på penishoved danner fedtstoffet smegma preputii, hvis funktion er at smidiggøre huden på penishovedet og forhuden. Herved undgås smerte ved friktion og forhuden kan således bevæge sig let og smidigt.

Foruden talgknopper på penis oplever drenge og mænd også en anden slags knopper langs skaften, ved penisroden og på pungen – disse er ikke talgknopper, men hårsække. Hårsækkene er så tydelige her, at de ligner talgknopper, fordi der ikke er noget fedt under huden – i modsætning til andre steder på kroppen, hvor hårsækkene altid har et fedtlag under huden.

Det manglende fedtlag under huden på pungen og omkring penisroden skyldes, at sædproduktionen i testiklerne ikke er mulig ved en så høj temperatur, som findes i kroppen.

Talgknopper på penis er hormonelt betingede. Derfor reduceres antallet af talgknopper på penis ofte med alderen, men almindeligvis forsvinder de ikke helt.

Skamlæber

Talgknopper på skamlæberne er – ligesom talgknopper på penis – ganske naturlige. De hvide talgknopper kan sidde på såvel de indre- som de ydre skamlæber. Talgknopper er ikke en kønssygdom, og de smitter ikke. Talgknopperne er helt naturlige og kan ikke fjernes, så det nytter ikke at kradse i dem. Du risikerer bare, at der går betændelse i dem.

Dine talgknopper holder huden fugtig og smidig, da de udskiller et hvidt sekret på skamlæberne, der på fagsprog kaldes smegma clitoridis.

Behandling af talgknopper

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at man ikke må fjerne talgknopper på kønsdelene og i hovedbunden, idet de er essentielle for at holde huden sund og smidig.

518

TIL DE FOLK DER SIGER AT TALGKNOPPER ER ESSENTIELLE. Jeg synes ikke i sætter jer ind i situationen, jeg gider ikke at have de ting på min pik. Så please hjælp med at finde en løsning eller gå, få jeg skal ikke have dem hængene!!!!!!!!!

535

Tag kontakt til din læge hvis det er noget som du vil se om er muligt at få fjernet.

Jeg tror dog de er naturlige, og taglknopper er ret små.

506

Jamen hvad hvis man har mega mange af dem!!! det er jo ikke normalt de tkan jeg se på de andre drenge

375

Hva med dem der sider på pungen har læst det hedder hårsække men de er pænt tydelige på mig og vil gerne af med dem helst uden lægebesøg da jeg er meget blufærdig eller hvad det nu hedder

365

Prøvede at smøre det på over et stykke tid og det har overhovedet ikke hjulpet, er der nogen der har en fucking kur mod de lorte talgknopper har vildt mange af dem og de er ikke små overhovedet 

23

Hej. Hvad har du smurt på? Jeg prøver også, men ved ikke om det virker endnu..

27

Tror det er hårsække de fleste er jer bøvler med da tegl knopperne er noget mindre end. Kunne også godt bruge et råd til at få fjernet det lort

23

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program