Komme hver gang når man gør det selv?

forumspørgsmål

Komme hver gang når man gør det selv?

forumspørgsmål af
Katja
13 år
Oprettet 10 måneder 3 uger siden

Tænker på om i kommer hver gang i gør det med jer selv? Nu er det ikke vildt lang tid siden jeg selv kom i gang men det er dog noget tid siden. Men helt erfaren er jeg altså ikke endnu. Det lykkes også tit men altså ikke hver gang. Jeg ved ikke om det er normalt? Jeg har prøvet at spørge mine veninder om de kommer hver gang men jeg synes kun jeg har fået sådan nogen nølende svar. Jeg er jo intresseret i at vide om det blir bedre efterhånden som man blir mere erfaren så man er sikker på at komme hver gang. Det er jo derfor man gør det.

Kommentarer

Ja, jeg vil sige det gør jeg. Det er vel med onani lissom med svømning og blokfløjte osv. I starten kan man måske ikke rigtigt, men efterhånden bliver man bedre og til sidst kan man bare. Jeg begyndte vel også da jeg var 12-13 år og lykkedes bestemt heller ikke hver gang men det gør jeg nu hvor jeg er 15. Jeg humper normalt min pude og min dyne og jeg kan faktisk selv afgøre hvornår jeg vil komme, altså hvor længe jeg vil trække den. Jeg ved præcis hvordan puden skal være i forhold til klitten og hvordan jeg så skal bevæge mig for at "eksplodere". For du har ret, det er jo derfor man gør det. Mine veninder har også onaneret i flere år og de kommer også hver gang. Så bliv bare ved at øve, så kan du også hver gang til sidst.

17

Ja, jeg kommer hvergang. Lige i starten var det ikke altid jeg kom, da det kræver tit erfaring. Det kan tage lang tid at finde ud af hvad man tænder på, og hvad man synes er dejligt. Derfor vil mit bedste råd til dig være at udforske din krop. Gør alt det du synes er dejligt, det er der på ingen måde noget galt i. Du kan starte med at ‘pille’ med tøj på, og når du bliver mere tryg ved det kan du gøre det uden.
Hvis du mangler ideer til onani kan du altid søge på nettet
Knus

20

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program