Klar, Parat og så måske ikke...?

forumspørgsmål

Klar, Parat og så måske ikke...?

forumspørgsmål af
Iben
Oprettet 11 år 11 måneder siden

Hej jeg er en pige på 16 år, der har en fantastisk kærste på 17 år. Vi har været kærster i over ½ år og kendt hinannen i snart 3 år. Jeg føgler mig klar til at prøve at have sex, og det føgler jeg også at min kærste er fulstendig klar. jeg ved/ tør bare ikke at spørger eller hvordan starter man lige sådan en samtale?? :) håber i gider at hjælpe mig :) Knus :P

Kommentarer

 Hej Iben!

Det der med at snakke om sex har aldrig været nemt. Og langt de fleste synes det er akavet.

Hvordan du helt præcist skal starte denne samtale mellem din kæreste, og dig, kan jeg ikke svare på. Men jeg kommer gerne med forslag :)

 

1) Spørg ham ligeud.
Mens I ligger og kæler/kysser/nusser, så spørg ham kort og kontant. ("Vil du gerne have sex med mig?"). Hvis du gerne vil have et "Ja." Så er der vist ikke noget bedre tidspunkt.

 

2) Spørg ham over sms/internettet. 
Normalt skal "akavede" samtaler helst ikke forgå i den interaktive verden, men lige den om sex kan man godt have over mobilen eller internettet. Men pas på! Det kan godt gå hen at blive underligt, når I så mødes og begge gerne vil have sex. 

 

3)Snak med ham om det. 
Det er altid godt, at snakke med din kæreste om sex. Sådan kan I nemlig få styr på hvem der har lyst til hvad, og hvad den anden kan lide. Sex er også bedst, når man ved noget om hinanden. Når I snakker om det behøver det ikke være akavet og stille. Man må gerne grine af det. 
 

Det var mine forslag! Husk, at sex skal være hyggeligt og rart. Og det er det ikke hvis man ikke er klar :) 

 

327

Den gang jeg havde en kæreste og var 15 år. der lå vi ude og skulle sove i en campingvogn alene. så havde vi set film og skulle til og sove. men så kom snakken helt normal om vi ikke skulle prøve og have sex, der var ingen af os der havde prøvet det. så vi blev eninge om vi kunne prøve.. så vi snakkede om det da vi lå i sengen.

kh Felicia.

338

 Tak Felicia :) det har jeg også tit tænkt på, at man kunne enten efter eller under en film :)

338

 Mange tak :) Det vil jeg prøve. Det er nogen rigtig gode muligheder :) jeg skal være sammen med ham næste weekend, så vil jeg prøve og se om jeg kan få det ud(sagt) :)

360

jeg synes helt klart også det nemmeste tidspunkt at snakke om det er når det er aktuelt. du også nemmere i situationen kunne mærke om du har lyst til at gå videre.

 

376

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program