Jomfru

forumspørgsmål

Jomfru

forumspørgsmål af
Julie
14 år
Oprettet 7 år 3 måneder siden

Hej! Jeg er en pige på 14. Mange på min alder har allerede sex, men jeg har ikke rigtigt lyst endnu. Jeg synes det er for tideligt, og jeg vil gerne møde den rigtige før jeg har sex. Har aldrig nogensinde prøvet noget seksuelt før, eller haft en kæreste. Jeg vil også helst vente til jeg er mindst 16. Er jeg unormal?

Kommentarer

Hej med dig. Det er helt normalt ikke at have lyst til at have sex når man ikke er ældre, det er altid helt normalt ikke at have lyst til sex. Jeg var 14 da jeg havde men sex for første gang, jeg fortryder det nu. Det var for tidligt for mig. gid jeg havde tænkt som dig den gang. Du er bestemt ikke unormal!! Det med at ville finde den rigtige lyder også meget fornuftigt, finde en man føler sig tryk ved. At vente til man selv er klar er det vigtigste, lige meget hvad det handler om!! Ik lad andre forstyre dine holdninger.
Hilsen Liv

521

Jeg syntes det er rigtig godt at du lytter til dig selv! Jeg fik selv min første kæreste da jeg var 15 år, men jeg følte mig ikke klar endnu på det tidspunkt, og vi havde først sex da jeg var 16, hvilket var omkring vores halvårsdag. Jeg er meget glad for at jeg ventede fordi min første gang var med en jeg elskede og som jeg havde været sammen med i så lang tid at jeg stolede på ham. Jeg tror nu, at hvis jeg en dag ikke skal være sammen min kæreste mere, kunne jeg godt finde på at vente lang tid igen med at have sex til jeg finder en ny jeg stoler på. Jeg føler på migselv at det er vigtigt for mig at jeg stoler på personen fuldt ud før jeg kan have sex med personen.

661

Sex er arbejde ligesom alt andet, jo mere du øver jo sjover og bedre bliver du til det, øvelse gør mester så om du venter eller ej betyder endligt bare noget for hvor meget tid du har at øve før det bliver skarpt med hensigt på børn og familie.

667

Hej ...
Jeg syntes at det er så sejt at du venter, og at du lytter efter hvad der føles rigtigt. Mange på din alder siger sikkert at de har haft sex uden at have haft det. 14 år er en meget ung alder, du er næsten lige blevet teenager og dem jeg kender var en hel del ældre inden de havde deres første gang. Jeg syntes at du skal vente på den rigtige. Jeg er selv 18, og har haft et længere forhold (7 måneder), dog er jeg stadig jomfru. Det er vigtigt at vente på den rette, det skal helst være noget særligt første gang (Og selvfølgelig gangene efter) ;) Bare nyd at være ung, og vent til du selv har lyst, held og lykke :)

- Knirke

719

Jeg er helt

637

Som de andre nævner er det helt normalt ikke at have haft et forhold eller nogen form for seksuelaktivitet i 14-års alderen. Det er meget individuelle ting som man selv skal gå ind i når man føler sig helt klar til det. Personligt havde jeg min første rigtige forhold da jeg var 14 og først sex som 17/18 årig, men jeg havde ikke sex med min første kæreste, hvilket jeg er rigtig glad for :)
Vent til det kommer naturligt og føles rigtigt, så fortryder du det ikke :)
knus

683

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program