jeg ved ikke hvorfor mit liv er som det er er.

forumspørgsmål

jeg ved ikke hvorfor mit liv er som det er er.

forumspørgsmål af
Nicolai
22 år
Oprettet 3 år 8 måneder siden

efterhånden som jeg er blevet ældre, så føler ikke at den jeg var, da jeg blev født, og kan ikke få den tænke ud af mit hoved, hvor jeg ønsker at jeg ikke var født en dreng, men som en pige, jeg mærke inde i mig selv, at jeg følger mig selv i en konflikt mellem hvem jeg er født som og hvem jeg føler burde være mit sande jeg. jeg kan huske at jeg sidste år, da min mor hentede jeg hjem til jul, at jeg fortalte hende sandheden, hun fortalte mig senere at hun fortalt mig, at hun havde snakket med min far om det. og nej jeg heder ikke min far. har aldrig haft en snak om det siden.

Grunden til jeg følger den konflikt inde i mig er fordi mit største ønske er at have mine egne børn og været der for dem, så mine forældre har været der for min lillebror og mig.

et af mine andre problemer er at jeg var virkelig lavt selvværd og jeg er bange for at få mit hjerte knust hvis jeg prøver at flirte med nogen, jeg føler nogen gange at min skæbne at er leve i ensomhed og elendighed

og hvis nogen vil vide det så lavede jeg også dette

https://cyberhus.dk/livsfortaelling/det-%C3%A5r-der-skulle-v%C3%A6re-det...

jeg føler mig så fortabt

Kommentarer

Du er ikke alene om de her ting. Heller ikke selvom du måske føler dig meget alene.
Det er altså helt i orden at være transkønnet og du skal nok finde en kæreste som kan lide dig for den du er. Du er super sej for at skrive det her. Bare vær dig selv for du er god nok som du er

345

du skal være den du føler for der er ingen andre end dig selv der kan fortælle dig hvem dit sande jeg er det er kun dig og folk der så ikke acceptere det de er ikke hver at bruge sin tid på og at være transkønnet kan godt være meget svært har et par venner der er det og de har fortalt de dårlige ting omkring det og i forhold til kæreste tror jeg bare du skal søge en pansexsuel :)

362

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program