hvornår er man billig

forumspørgsmål

hvornår er man billig

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 5 år 11 måneder siden

Min bedste ven fra min klasse hedder lasse og jeg har et crush på ham i et år og tænker tit på og have sex med ham.

Men jeg blev ked af i går fordi jeg hørt han haft sex med en anden. Det er fordi han bedste ven går i 8. og er kærester med en populær pige fra sin klasse, hun er pæn og går altid med makeup. Men jeg synes hun er billig for hun har gjort det med forskellige drenge og i går gik de på toilettet og min bedste ven gik med og det var der han havde sex med hende ja to drenge havde sex med hende ude på toilettet.

Synes det er mega klamt og synes hun er billig.

Er mega ked over det for min ven siger hun var god og have sex med og hun er mega lækker og alle de ting, men jeg er bare normal og har ikke prøvet sex endnu selvom jeg har lyst. Han synes ik hun er billig han synes hun er nice fordi hun godt kan lide sex.

Men han kender ik min hemmelighed jeg tænker på sex hver dag og onaner og ser porno og har mega meget lyst.

Er bange for jeg måske også er billig men ingen synes jeg er nice.

Ved godt jeg ik burde tænke på sex endnu men har så meget lyst

Kommentarer

Hun lyder som hun er billig, jeg kender ikke personen.

Du er ikke billig, du er liderlig, og søgende.. (det er helt normalt) Det jeg ser som problemet i det her er; Mangel på selvtilid, mangel på action. osv. Eller måske er du bare ikke klar til det endnu..

Hvis du vil undgå at være 'billig' hold dig til få fyre (eller piger) og ikk være overfladisk om det... Hvis du er ikke er sikker endnu så vent til du er 14-16 år gammel....

Mvh Lufti 23

749

Jeg syntes ikke hun er billig. Der er ikke noget i vejen med at være seksuelt aktiv så længe hun passer på sig selv. der kan selvfølgelig være lidt snak om det der med at gøre det offentlige steder da det kan få andre mennesker til at få det ubehageligt (har sovet i et rum før hvor folk lavede noget under dynerne og det brød jeg mig heller ikke om) Jeg forstår godt du kan have dårlige tanker om hende når ham du kan lide har seksuelle interaktioner med hende, det er helt i orden at have det sådan. Pas nu på dig selv ude i den voksne verden og brug beskyttelse :)

668

jeg synes du er ret billig. slut alert

654

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program