Hvor mange har en fetish?

forumspørgsmål

Hvor mange har en fetish?

forumspørgsmål af
Dreng på 14 snart 15
14 år
Oprettet 4 år 11 måneder siden

Hejsa, jeg er meget nysgerrig da jeg personligt selv har den ting at jeg tænder på fødder og jeg skammer mig og det gør mig virkelig nervøs i forhold til min fremtid. Så jeg ville høre hvor mange andre der har en fetish? for mig bliver jeg tændt af at Blive "Domineret" Af en kvinde, jeg tænder på at en pæn dame/pige går på mig med bare tær. Eller at en pige/dame sidder på mit skød, mave, brystkasse eller ansigt. Det er mine "fetisher" jeg syntes selv min anden fetish er helt normal. Men den med fødderne gør mig som sagt mega nervøs og bange, men jeg har lagt mærke til jeg slet ikke er den eneste. Men folk er jo ekstremt private med disse ting, jeg finder ofte unge i min alder. Som på private sidder (Tellonym, saharah eller lign.) skrive beskeder anonymt som tydeligt indikere en form for fod festish.

Men hvor mange har en fetish og hvilken?
Er i bange for jeres fremtid?
Har i nogle råd?

Mit største problem er at jeg ikke tænder særligt meget på en piges fisse eller skede, det gør mig nervøs & bange. Fordi jeg jo skal stikke min penis ind i den for at kunne få børn & have sex. Men samtidig også hvad min partner vil sige til dette.

Kommentarer

Hej jeg er dreng på 16 år. Jeg har selv også flere forskellige fetish som er lidt mærkelige bl.a den med fødder. Jeg er ikke bange for min fremtid da jeg ved at det hele nok skal komme med tiden.

Jeg har selv den med føder, dominans lidt, noget roleplay/ cosplay

144

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program