første gang

forumspørgsmål

første gang

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 måneder 2 uger siden

hej cyberhus.
Mig og den dreng jeg er i et kompliceret forhold med er begyndt at snakke om grænser og hvor langt vi må gå. Vi snaver til fester og dryhumper også. Igår valgte jeg (påvirket af alkohol) at tage skridtet og spørge hvor hans grænse ville gå. Jeg fik ikke rigtig et svar tilbage, hvorefter jeg spørger om jeg må give et hj. Han sagde ja og jeg tror måske jeg var igang i et minut og så blev vi afbrudt. Efterfølgende har vi snakket om at bolle. Jeg har aldrig fået finger og han er den eneste pik jeg nogensinde har rørt ved. Jeg er den eneste pige han overhovedet har kysset med. Når jeg er påvirket af alkohol vil jeg rigtig gerne have at han er min første gang, men når jeg så er ædru overtænker jeg det helt vildt meget og bliver bange. Under påvirkning af alkohol siger jeg også nogle seksuelle ting jeg tit fortryder og jeg tror virkelig at han regner med at vi skal bolle, og jeg vil ikke skuffe ham. Skal jeg bare få min første gang overstået med ham? Måske imens jeg er fuld? Eller skal jeg vente til jeg har mere erfaring?

Kommentarer

Har selv stået i lignende situationer før og det bedste at gøre er bare at snakke om det. Vær ærlig med ham og fortæl ham at du er bange og overtænker det. Siden du er den første han har kysset med tænker jeg at han nok har det på samme måde jo. Og nej du skuffer ikke nogen ved at sige nej. Så mit bedste tip til dig ville være at spørge ham hvad han vil og fortæl ham hvordan du har det. Og for Guds skyld ikke vær påvirket imens. Sex er meget federe når man rent faktisk er mentalt til stede. Og så laver man jo også flere rationelle handlinger. Pas på dig selv og sørg for kommunikation og held og lykke

28

Jeg synes det er helt rigtigt, det du er begyndt på. Nemlig starte med hj. Det er en virkelig god måde at lære hans pik at kende på. Og så kan han give dig finger. En piges private dele kan være indviklet for drenge at finde ud af og du kan lære ham om de forskellige dele, kønslæber, klitten, anus osv. Når i har lært at tilfredsstille hinanden med fingrene kan i snakke om at gå over til samleje. Husk kondom. Om du vil være fuld eller ædru afgør du selv, men tænk på at det kan være sværere for en dreng at få rejsning hvis han er fuld og sværere for en pige at få orgasme hvis hun er fuld. Håber du kan bruge mine råd.

24

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program