Hjælp...

forumspørgsmål

Hjælp...

forumspørgsmål af
Molly
15 år
Oprettet 6 år 10 måneder siden

Hej cyberhus, jeg mangler hjælp...
Jeg er i meget svær situation lige nu i skolen.
I går trak fem drenge mig ud til siden og spurgte, om jeg havde lyst til at følge med dem ud på toilettet, jeg svarede, at jeg lige skulle tænke over det.

Blot 7 min efter hev nørderne fra klassen mig ud og spurgte om jeg ville med om i EDB-lokalet, og jeg svarede, at jeg lige skulle tænke over det.

Det er her jeg har brug for jeres hjælp, hvilken mulighed synes i jeg skal vælge? Jeg er nemlig virkelig fristet at de fem dreng, eftersom de er virkelig lækre. Men jeg er også vildt fristet af at gå ud med nørderne, da jeg har noget for drenge med briller og bumser (undskyld hvis det lyder underligt).

Jeg vil virkelig gerne tages af flere drenge på samme tid, eftersom jeg kun har været sammen med én dreng af gangen.

Hvad skal jeg gøre?

Bedst, en pige en situation

Kommentarer

Vildt godt indlæg, prøv at beskriv hvordan du har det når i er sammen. Har i været sammen på skolen før ? Du kan først tage den ene gruppe drenge også bagefter den anden. !!

639

Hvordan var det at være sammen med en? Vil du have de skal trænge op i dig eller kun handjob/blowjob? Har du haft sex på skolen med dem før? Jeg synes godt du kan være sammen med dem/ først den ene gruppe også den anden gruppe en anden dag

605

Sikke en skole du går på haha... husk kondom så du hverken bliver gravid og undgår kønssygdomme. Skolen er også bare det værste sted at have sex, især hvis i skal være så mange. Der er ligsom børn helt ned til 6-års alderen der kan risikere at se det, og hvor akavet ville det lige være hvis en lærer fandt ud af det? men ja jeg syntes heller ikke at du nødvendigvis behøver at vælge (må sige at dett lyder lidt som en røverhistorie, men held og lykke med det)

566

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program