hjælp!

forumspørgsmål

hjælp!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 2 måneder siden

hjælp lige..

jeg har en kæreste som jeg syns er bare den eneste ene!<3 elsker hende virkelig! men så var vi sammen idag. og vi lå på gulvet i en time og snavede og tog på hinanden. det var virkelig dejligt! men hun lå med hånden i mine underbukser og førte sin hånd op på hendes patter.. og kyssede hende på kroppen og hev lidt op i hendes trøje.. og så skulle vi så ned.. bag efter hun var gået skrev mine venner om jeg gav finger.. skrev nej , så spurgte jeg hende om hun ville det så skrev hun nej,. men hun ville gerne have sex? er det normalt? og skal jeg bare have normal sex med hende for ville super gerne! elsker hende virkelig!

hilsen. drengen:)
 

Kommentarer

du skriver ikk hvor gammel du er men altså, tja hvorfor ikke*?? du vil, hun vil.. så go for it!! :P

193

er 14:)
 

206

og?? ved nogle synes det er lidt tidligt.. men altså hvis i elsker hinanden og altså jeg synes selv det er fin alder, ikke før i hvertfald. så ja, i må "HYGGE" jer hehe, :) og husk beskyttelse!!

211

Hej med jer

Det er en rigtig god snak i har og det glæder mig at i kan hjælpe hinanden. Jeg vil gerne lige gøre opmærksom på at loven siger at man skal være 15 før man går i seng med hinanden. Jeg ved det måske kan virke mærkeligt hvis man gerne selv vil og den man er sammen med også gerne vil, men loven er lavet for at beskytte børn og unge mod at gøre noget de måske senere fortryder.

I lovstuen er vi i øjblikket ved at undersøge mere præcist hvad det er loven siger omkring sex og den seksuelle lavalder. Kig forbi lovstuen og se svaret når det kommer om nogle dage.

221

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program