Hans forældre opdaget os

forumspørgsmål

Hans forældre opdaget os

forumspørgsmål af
Bare mig hæh
14 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Min kæreste og jeg var på skiferie med hans forældre, og vi skulle køre, for det først, havde de en pænt stor bil, hvor der er 8 sæder, og vi sad så på de tre sidste, så de kunne faktis se os. Men da vi havde kørt i 4 timer, vi havde self siddet og snavet og flettet finger, men jeg tror han blev lidt for tændt, hah, men så begynder han at stikke hånden ned i mine bukser og nusse min kliotoris, og give mig finger, og det var fkn dejligt, men så kommer jeg selfølgelig til at give et rat så stort støn, da jeg kom, så hans forældre kigge om til os, men helidigvis sad vi med dyne over os, det var bare sygt akavet, for tror godt du vidste hvad vi lavet, det er bare sygt akavet, var det forkert af mig ikke at stoppe ham?

Kommentarer

Nej, det var ikke forkert af dig, hvis i begge to havde lyst. Det kan være spændende at eksperimentere med sådanne ting, og nogle tænder jo på den adrenalin man får, når man er bange for at blive opdaget.
Jeg skal ikke kunne sige om hans forældre kunne regne det ud, men selv hvis de kunne, tror jeg blot de synes det er sjovt. Selvom jeg godt kan se, at det er helt vildt akavet! Men hey, de glemmer det nok igen på et tidspunkt, og hvis de er okay med at i sidder og snaver i bilen, tror jeg ikke de synes i er gået over nogen grænse:)

516

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program