Hår dernede.

forumspørgsmål

Hår dernede.

forumspørgsmål af
Anonym.
Oprettet 11 år 4 måneder siden

Jeg håber at dette først og fremmest vil blive accepteret, trods min alder. Og at jeg får et svar nogenlunde hurtigt...I:

 

Nu er det sådan at jeg er en pige på tretten som har en rigtig dejlig kæreste.
I de sidste tre dage har vi faktisk snakket om hvorvidt vi tænder på hinanden, hvornår vi føler os klar til "Det", han skrev også, at jeg bare kunne fortælle ham hvis jeg ikke havde lyst når han havde, eller jeg havde mensturation eller noget i den stil. Det var rigtig rart at få på plads uden at det blev akavet.
Vi har begge haft seksuelle tanker om hinanden, og det går godt. Og nogle af jer vil helt sikkert mene det er alt for tidligt, men da min kæreste og jeg er meget ældre skabt personligthedsmæssigt, havde vi faktisk snakket om den dag vi skulle have sex ville blive i år.Vi bliver begge fjorten. Og han siger at når han føler sig klar, og også håber jeg vil nyde det, vil han gerne være sammen på den måde. Men det er ikke det i skal hjælpe med..

Jeg er tofarvet, jeg er brunette i hovedbunden, men mine hår efter halsen er sorte, mine hår på benene osv er sorte. Jeg barberer ben, og var den første til det, hvilket er fint med mig.
Men nu da jeg kan få lyst til min kæreste og omvendt, sådan ligepludselig, så kommer han nok til at se forkert ud i hovedet hvis jeg sidder nøgen med en skov dernede. Jeg syntes faktisk det er pinligt, ikke kun med kæresten, men i fælles bad, idræt, og når jeg har mine korte shorts på, også. Det er ikke fordi der er meget, men jeg har tykt hår, så er det ligsom også sagt.
Jeg holder der "ved lige" og sørger for det ikke ser for galt ud, men jeg tænker på bare at babere det hele væk. Bare for min og kærestens skyld. Men jeg er bange for at mine veninder så tror at det er fordi jeg har været i seng med nogen. Og selvfølgelig skal de ikke blande sig i det. Men jeg er bare hurtigere udviklet end dem, men det forstår de ikke.
 

Syntes i at jeg skal gøre det? Eller nogle idéer til at jeg kan få dem til at forstå jeg er jomfru selvom jeg barberer mig dernede?

Jeg har tænkt på at forklare dem det før jeg gør det, så de ikke får forkerte tanker. Men jeg ved ikke om det holder.

Knus den anonyme.

Kommentarer

 Der er vel ikke noget galt I ikke at være jomfru?

 

Jeg synes du skal barbere dem af.

424

 Nej da. Men når jeg nu "kun" er tretten, kan det godt være at pigerne fra min klasse og parallelklasse syntes det er billigt.

414

Han skal bare have et blowjob og handjob. Husk og slik ham bag pikken

400

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program