Glat eller ej

forumspørgsmål

Glat eller ej

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 4 år 3 måneder siden

Nok meste til drenge. 

Foretrækker i helst glatbarberet eller er i ligeglade?

Kommentarer

Det skal pigen jo først og fremmest selv bestemme. Men når det kommer til oral foretrækker jeg godt nok glatbarberet. Jeg synes det er lidt svært at orientere sig dernede hvis der er meget hår og man får hele tiden hår ind i munden. Når pigen er glat er det nemmere  at finde klitten og jeg synes man slapper mere af når man slikker når der ikke er hår.

99

Jeg foretrækker helt klart glat, men hvis hun har lidt hår er det også okay. Det er selvfølgelig op til pigen selv, men det er bare hvad jeg foretrækker

120

Jeg er 14 og selv om jeg er pige synes jeg godt jeg kan blande mig. Ved kun at de drenge jeg kenderhar været glade for at jeg er glat. Det har de sagt. Så tror altså drenge foretrækker glatbarberet.

104

Jeg har ikke noget imod behåring dernede,

jeg er faktisk ret ligeglad, men det er nemmest for en dreng, at give oralsex hvis, at der er trimmet dernede. Altså at hårene er klippet lidt kortere, en centimeter eller to langt.

Men hvis det kun er samleje, så har jeg det helt fint med behåring. Der er jo også mange andre dele man kan tilfredsstille med sin mund.

125

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program