Første gang?

forumspørgsmål

Første gang?

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 2 år 10 måneder siden

Okay, ku virkelig, virkelig godt vide hvordan jeres første gang var? Så jeg sån er lidt forberedt, u know. I må gå i de dybeste detaljer, bliver ikke forarget! Hilsen, den nysgerrige pige!

Kommentarer

14 årige nu til dages...

218

Rude ;-;

Er jo stadig i den alder hvor man er nysgerrig.

249

Jeg var 16 år og der var 5 dage til at jeg havde halvåsdag med min kæreste. nogle uger inden havde vi prøvet at have sex men vi fumlede så meget med kondomet at han blev nervøs og slap og vi måtte give op. Til neste gang havde han øvet sig i at putte kondomet på så det ikke behøvede at være et problem.

Vi kyssede og rørte ved hinanden så jeg blev våd og så trængte han op i mig ved missionærstilling. hans penis er 18,5 cm men hele første gang følte jeg faktisk ikke at han ramte noget der føles særligt rart men jeg synes stadigvæk at det var rigtig dejligt at være så tæt på ham. hele vejen igennem følte jeg at jeg skulle på toilettet og lave nr. 2 haha, fordi det lille stykke kød mellem endetarmen og skeden faktisk ikke er så tykt.

efter noget tid stoppede jeg ham fordi jeg var udtørret og det begyndte at svi, han kom ikke.

mange gange efter begyndte det faktisk at gøre rigtig ondt fordi jeg kom til at spænde i musklerne dernede fordi jeg var bange for smærten så han blev nødt til at berolige mig hver gang at han skulle trænge ind i mig.

der gik nærmest et halvt år før han første gang kom inden i mig uden hjælp fra mine hænder og mund. sex blev med tiden også rigtig dejligt for mig og vi er stadigvæk kærester i dag.

Det jeg vil sige med min historie er at sex er en læringsproces og din første gang bliver højst sandynligt langt fra din bedste gang, den kommer nok til at gøre ondt! men du skal ikke skræmmes væk af smærten de første gange for jeg lover at den går væk.

Selvom at min første gang var langt fra perfekt, så var den stadigvæk en perfekt første gang fordi jeg var i trygge rammer med en jeg havde elsket i et godt stykke tid.

217

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program