Fælles onani

forumspørgsmål

Fælles onani

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 2 år 1 dag siden

Hey, jeg har 3 kammerater og vi onanere ofter sammen, oftes er det hjemme ved en af os, eller efter svømmetræning i sauna... nogle gange sker det også når vi overnatter.
Andre det også gør det ? 

Kommentarer

Jeg har hørt et par drenge fra klassen snakke om at de nogen gange gokker den af i badet efter træning, altså nogen stykker sammen. Det må være sådan en drengeting. Tror ikke piger kunne finde på sådan noget. Det er sådan lidt mere tabu hos piger og mere intimt og nok højst noget man laver to sammen, ikke i flok. Tror jeg i alt fald. Jeg har selv et par gange onaneret med en veninde under dynen når vi har sovet sammen. Men det er sådan en venindeting som bringer os tættere sammen og er megahygligt.

59

hej jeg tror at det er meget normalt at man gør det. men hvor gammel er du? og snakker i sammen om det?

60

Enig. Tror også mest det er en drengeting. Tror godt nogen af drengene fra min klasse ku finde på det. Men må indrømme jeg har været med til det en enkelt gang. Jeg sov i telt med et par veninder i den enes baghave og det var lissom sådan et frirum i det telt der. Vi legede sandhed og konsekvens og flaskehals og sådan og det blev sådan lidt vovet. Det endte i alt fald (noget med en udfordring) med at vi onanerede samtidig. Bagefter var vi megaflove og vi har faktisk ikke snakket om det siden men jeg må indrømme det var ret frækt at se de andre onanere og komme så jeg vil da ikke helt afvise jeg ku finde på det en anden gang hvis det var.

65

Hej med dig. Jeg onanere sammen med 4 drenge fra min klasse under bruseren efter vi har haft idræt. Vi synes det er spændende at onanere sammen imens se andre drenge kigger på. Jeg føler det er ok at gøre det. 

68

Ville aldrig i mit liv gøre sådan en ting. Tror mest det er en hormon ting hos 13/14 årige drenge, har dog aldrig selv skænkt en tanke. 

53

Jeg gør det sku også selv med nogen af mine venner, vi gjorde det nogen gange til idræt, og når vi overnattende hos hinanden.

51

Snyd jeg vil også have nogen at onanere med

48

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program