Et godt forspil

forumspørgsmål

Et godt forspil

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 8 år 2 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 16år. Jeg ville gerne høre fra jer om hvad et godt forspil til sex kan være eventuelt hvis i har en historie. Alle er velkommen til at svare. Med det handler mest om hvad man skal gøre som dreng i et godt forspil/ligge op til pigen

Kommentarer

start med at kys hende, nus hende på hendes krop. Isæt nus hende på hendes inderlår, det kan næsten alle lide. Nus hendes hår imens du stille og roligt nusser din vej op af hendes inderlår. Når du er ved hendes fisse begyndt at "nus" den en smule og efter et lille styk tid, smut en finger ind, giv hende finger i et stykke tid indtil du kan mærke hun måske har lyst til at have sex, alt efter hvilket formål du har. Du kan evt. slikke hende eller spørge hende om hun vil gå ned på dig. Når du føler hun er godt våd og klar, spørg om hun kan tage tøjet af og i skal have sex. Hvis ja - jackpot, hvis nej - så må det blive en anden god gang.

712

Tak du. Det var et godt råd. ;-)

642

Jeg kan ikke forklare hvad et godt forspil er, så langt er jeg aldrig selv kommet i mine 18 år. Jeg kan dog fortælle hvad du ikke skal gøre. Hvis du har drukket lidt, og er sammen med en der ikke er helt uvasket, lad være med at gå ned på hende. Når du så siger bræklyde, og hun spørger om du er okay, burde du stoppe med det samme, og ikke prøve igen- spoileralert: Du kan risikere at komme til at brække dig halvt i hende, og halvt på hende. Hun synes ikke det er lækkert. Dog hvis hun er desperat, kan i aftale hun lige hopper i bad, og så kan i prøve igen. Imens hun så er i bad, kan du lægge dig til at sove. Det virker ikke, men tilgengæld bliver hun pisse sur på dig dagen efter.

25

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program