er det nu klogt ?

forumspørgsmål

er det nu klogt ?

forumspørgsmål af
bella
Oprettet 11 år 9 måneder siden

Jeg har været kæreste med én fyr i et halv år. Så slog han op på grund af at vi bor for langt fra hinanden (dét kan jeg godt give ham lidt ret i) nu er det ca. Et år siden vi mødte hinanden første gang. Og vi er stadig vilde med hinanden. Og jeg elsker ham mere end jeg nogen sinde har gjort nogen!!! Vi skal så være sammen om et par uger og vi kom til at skrive om handjob (véd ikke hvorfor) hér dén ene dag, og han siger at han gerne vil prøve. Vi er 11 og 12 (han er 11 snart 12 og jeg er 12) jeg vil gerne give ham dét, men jeg er bange for at nogen på skolen høre det fra mine veninder og at jeg vil blive mobbet igen (ja, jeg skrev 'igen' men jeg har gjort frække ting som jeg fortryder MEGET) Mit spørgsmål er om dét er fint at jeg gør dét i en alder af 12 når jeg ELSKER HAM ? Om hvordan man kan PRØVE at give ham blowjob, hvis handjobbet lykkes ? Og sidst hvordan jeg tænder ham inden handjobbet. Ps. Er ret moden af min alder. Fx. Fik jeg menstruation som 10årig. Og har store kasser.

Kommentarer

Hej bella.
Nu er jeg selv en pige på 15 og meget moden af min alder. Jeg havde selv en kæreste som 14 årig, og vi lavede lidt af hvert, og ja jeg gav ham
Også et handjob. Jeg vil sige at det er noget man skal gøre når man selv føler sig fuldstændig klar til det. Det er det vigtigste fra begge sider, at i begge ved hvad der skal ske og om i begge er klar på det. Jeg vil sige i har et større problem om at i bor langt fra hinanden. Nu ved jeg ikke hvor langt i bor fra hinanden, men hvis i ikke passer på så kan i ende med at blive såret, fordi i ikke er særlig meget indvolveret i hinandens liv. Min ekskæreste boede næsten halvanden time væk, og det hjalp også til at vores forhold gik i stykker. Jeg synes du skal tænke meget over om det er det værd hvis du en dag bliver såret.

Håber du kan bruge min hjælp, ellers svar på det her og jeg svare hurtigst muligt!

495

Han bor ca.2 timer fra mig. Og jeg har aldrig elsket nogen så meget som ham, så jeg mener at han har fortjent dét. Jeg syntes også han har fortjent dét fordi han har hjulpet mig meget (også efter han slog op) og hans bror havde gjort nogle ting som gjorde mig ked af dét.

Du har ret -jeg skal tænke mig om, men jeg er mest usikker på om mine forældre kan finde ud af dét på én aller anden måde (jeg har gjort nogle dumme ting, som dé har fundet ud af. Blandt andet: cuttet og haft camsex med en jeg slet ikke kendte)

Håber du/andre kan svare på om jeg skal lade være med at gøre andet end at kysse/snave og nusse lidt med ham ?

528

Mit svar er, Gør det DU lige har lyst til :-) Men husk nu, den seksuelle lavalder er 15 år. :-)

Knus Bananen

483

Jeg har gjort det... Og det var fantastisk! Han har overskredet nogle grænser for nu vil han gerne have bj. (Som jeg ikke er sikker på om jeg vil give ham) jeg gør ikke kun dette for ham, for dét kan godt lyde som om jeg bare er hans "legetøj". Jeg gør dét jeg vil, og dét jeg syntes han fortjener.

Tak for hjælpen.
Har bare et lille spøgsmål:
Er det ulovligt at give hj og bj som 12 årig ?

546

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program