Bollet med min kærestes bedsteven

forumspørgsmål

Bollet med min kærestes bedsteven

forumspørgsmål af
En pige der dummede sig!
16 år
Oprettet 6 år 8 måneder siden

Hej :)
Jeg er en 16 årig pige, som lever livet som en vild teenager;)
Jeg har haft en kæreste siden jeg var 15, og vi har nu været kærester i 15 måneder. Vi var ikke haft sex endnu, men vi har begge to haft meget lyst! Men vi har ikke rigtigt gjort det, fordi jeg har været meget nervøs for at blive gravid. Da min søster, blev gravid da hun var 16, så det har altid plaget mig lidt:( Min kæreste og jeg, har lavet en del andre ting;) Som bla. Handjob, blowjob og finger. Men vi har aldrig haft sex.
Men i fredags tog jeg til en fest, med min veninde uden min kæreste! Jeg blev meget fuld, og jeg ved ikke hvad der skete men lige pludselig lå jeg i en seng med en dreng jeg troede var min kæreste! Så vi havde sex..
Men da vi vågnede næste dag, var det ikke min kæreste, men det var hans bedste ven..
Min kæreste ved det ikke, da hans ven og jeg har aftalt, at det ikke skal komme ud til nogen.
Men jeg har virkelig lyst til at fortælle det, til min kæreste da jeg virkelig har dårlig samvittighed:(
Hvad skal jeg gøre!!???

Kommentarer

Du er da en klovn og en tarvelig en af slagsen. Øv bøv utroskab eller ej. Mand dig op, vær ærlig overfor din kæreste, og accepter hvis du mister ham på den bekostning - Du har selv redt som du ligger i følge mig. Ikke nok med du højst sandsynligt smadret dit og hans forhold, mister han højst sandsynligt også hans bedste ven.

Kunne være du skulle vente med at drikke til du er voksen / gammel nok til at tage varer på dine handlinger (også selvom man er fuld)

Mine ord.

725

Bange for at blive gravid???? Har du overvejet at hvis du tager p-piller i mens han bruger kondom hvad chancen så for det er!?!?!? Desuden hvis du blev gravid kan du få abort?!?!?
Det er godt nok det dummeste jeg har hørt.

749

hej jeg har oplevet det sammen men jeg kneppede bare med hele min klasse mens jeg havde en kæreste, og efter min erfaring så skal det nok gå.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program