Bløder

forumspørgsmål

Bløder

forumspørgsmål af
Amanda
16 år
Oprettet 4 år 10 måneder siden

Hej jeg er en pige på 16.... og jeg onanerer nogle gange med forskellige ting. Lad os bare sige at jeg igår stak en børste op, og da jeg tog den ud var der  blod på.... Jeg er virkelig bange for hvorfor for jeg har haft min mens og det er overhovedet ikke tid til den endnu. Jeg kunne måske godt mærke at jeg blev ved selvom det gjorde lidt ondt, men da jeg trak den ud var der altså blod på.... Please... er der nogen som kan forklare mig om hvad der måske kunne være galt, og om det er noget alvorligt?! 

Kommentarer

Kender ikke rigtig til problemet, men kunne forestille mig at du måske har en rift. Hvis du onanerede med fingrene, så kunne din negl give dig en rids. Tror ikke der er noget at være bange for, hvis det bare er enkeltstående tilfælde. 

231

Altså det mest sandsyndligt at der bare er kommet en revne og den skal nok hele sig selv igen hvis bare du giver den tid. Prøv måske at bruge fingerene og fokuser uden på istedet. Det gør at man ikke kommer til skade og der er også meget mindre at rydde op bag efter.

233

jeg tror bare du har skæret dig selv lidt. 

 

men frys ditæg/sædceller ned i tambre(spanien) så undgår man at blive gravid/menustration. og jo flere æg/sædceller man har jo flere børn kan man få. man kan fryse dem ned i en dansk klinik og de sender dem til spanien.

101

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program