Biseksuel

forumspørgsmål

Biseksuel

forumspørgsmål af
Spøgelset
Oprettet 11 år 1 måned siden

 Jeg er 20 og og forelsket i en fyr, og han tænder mig også seksuelt. Jeg er lidt i tvivl om jeg er biseksuel for jeg bliver liderlig når jeg ser min veninde X. Vil gerne slikke hende og have hun slikker mig. Er jeg biseksuel? 

Kommentarer

Jeg går ud fra at du er en pige eftersom du nævner sidst, at du er tiltrukket af din veninde? Ret mig hvis jeg tager fejl, men det betyder selvfølgelig heller ikke så meget for dit spørgsmål.
  For mig er seksualitet ikke noget, der behøver at være vildt afgrænset. Hvis man ser sig selv som heteroseksuel, så betyder det ikke at man aldrig ville kunne blive tiltrukket af sit eget køn. Sådan ser jeg i hvert fald på det. Jeg tænker, at du ville kunne kalde dig selv biseksuel, hvis du ikke kun finder én enkelt person af dit eget køn tiltrækkende, men flere.
  Jeg mener ikke, at du bør være bekymret for hvad din seksualitet er. Det ene er ikke dårligere end det andet, og man er ikke sær (i mine øjne i hvert fald), hvis man tiltrækkes af én af samme køn. Problemet er selvfølgelig bare, hvis følelserne ikke er gengældte. Jeg håber for dig, at det ikke kommer til at plage dig alt for meget :)

557

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program