Barbering

forumspørgsmål

Barbering

forumspørgsmål af
Pige
15 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

ok, så det her er måske lidt stødende på nogen, men det handler om intimbarbering.

jeg er en pige på 15 år, og jeg er begyndt at barbere ben og sådan, men ved ik om jeg skal barbere mig dernede. Har læst på Vi unge at man selv må om det, men hvis man fx skulle til at have sex, ville en dreng så synes at det var ulækkert at man har hår?

har drenge selv hår dernede?

og desuden kan man jo ik være 100% glatbarberet hele tiden?

 

Kommentarer

personligt begyndte jeg at intimbarbere mig da jeg var 14 og jeg har fortrudt det lige siden, grundet det stikker, det besværligt og ikke for at også nævne indgroet hår.Intimbarbering er som du selv nævnte valgfrit og det vil være ærgeligt hvis du kun intimbarberede dig for en anden. 

Alle de drenge jeg har været sammen med har hår dernede, ligesom mig selv nu<3

245

Menneskers præferencer i forhold til behåring er meget forskellige.

Min kæreste og jeg er begge helt naturlige for neden. Jeg synes personligt at det er sexet med hår fordi så kan man se at personen ikke er et barn. 

Når du en dag får en kæreste kan du jo snakke med ham om hvad han ville foretrække.

Du kunne eventuelt også kun barberede kønslæberne så det bliver lettere for fyren at slikke dig. 

I bund og grund handler det bare om god kommunikation når det kommer til sex og samvær

263

Helt enig med den første. Det er virkelig meget besværligt. Jeg er 15 og har virkelig været i tvivl, men har alligevel valgt at gøre det  trods af besværet. Jeg har valgt at barbere det hele, også i røven, og specielt de første dage efter en barbering og man har gnedet sig med olie osv. føler man sig dejligt fri og sexy. Synes det er rart når man har soveaftaler med veninder, skal bade efter idræt osv. Kan godt li og føle mig sexy. Tænker heller ikke det varer længe før jeg skal ha oral og så er det vel et must. Men ja, det er besværligt af h til, men har alligevel valgt og gøre det. Men forstår godt dem der ikke gider. Synes du skal gøre som du selv føler.

246

er 15 

synes du skal babere dig

243

Jeg er en dreng på 16, jeg er selv trimmet dernede. Jeg synes en pige skal være galt/trimmet, vil anbefale at du barbere dig 1 gang hver 1-2 uger eller hvis du "skal noget". Meget hård er nogo for mig, men andre kan måske godt lide det i guess 

236

Er 15. Jeg synes det er et helt personligt valg. Jeg var oprindelig ikke barberet fordi jeg tænkte det var et værre besvær. Pludselig en dag stod jeg så uventet over for at skulle modtage oral og det gik ikke vildt godt. Drengen kunne ikke rigtig finde rundt mellem hårene dernede og jeg synes heller ikke der var den store følese, så jeg fik ikke så meget ud af det. så besluttede jeg for at barbere mig, også i numsen. Et stykke tid efter fik jeg så oral igen, både mellem benene og i numsen og det gik mget bedre. synes jeg var mere følsom nu. Men som sagt er det ret besværlig og det skal gøres tit hvis man vil holde sig glat hele tiden så det er virkelig et personligt valg. synes du skal gøre op med selv hvad dine behov er.

260

Fedt, tusind tak for svarene. Er stadig lidt usikker på hvad jeg skal gøre, men tror i hvert fald at jeg lige venter lidt hvis jeg beslutter mig for at barbere mig (;

det er nice at alle er så venlige! tak for hjælpen <333

236

Kan sagtens forstå du er i tvivl, og det er bestemt ikke stødende. Tror det er noget der optager alle os piger. Men det er jo heldigvis ikke noget endeligt. Du kan prøve det og se hvordan det er for dig, og så kan du jo bare lade det gro ud igen hvis det ikke er noget. Jeg fik hår som 13-årig (er 16 nu) og tænkte længe over det lissom dig. Så prøvede jeg at barbere mig som 14-årig for at se hvordan det føltes. Mærke reaktioner fra veninderne ved idræt og soveaftaler og toiletbesøg osv. De var vildt positive men jeg syntes også det var enormt besværligt og gav knopper og alting. Så lod jeg det gro igen. Jeg var sammen med et par drenge som 15-årig og de reagerede ikke rigtig på det. Så fik jeg en kæreste og i starten da vi bare havde samleje havde jeg så også hår og det var okay. Men nu her hvor jeg er begyndt at få oral rigtig tit er vi blevet enige om at jeg skal barbere mig. Det er bedst for både ham og mig, tænker vi. Så det kommer også an på din egen situation. Hvor tæt er du på dine veninder, har du en kæreste, får du meget oral osv. Men prøv det evt. og se hvordan det virker for dig.

262

Halløj! Ved godt at det er et stykke tid siden du spurgte, men man ved aldrig om nogen leder efter svar :) 

Jeg bliver 14 her i morgen, og jeg begyndte selv at barbere mig jer for ca. Et år siden. Hovedgrunden til at jeg gjorde det var bare fordi jeg syntes håret var irriterende. (Det her lyder måske lidt klamt) en anden grund var også at når jeg havde menstruation (dengang brugte jeg bind, men bruger bu tamponer) syntes jeg at der var for klamt når blodet satte sig fast i håret. Jeg syntes at det kløede, og var klamt og irriterende så jeg valgte at barbere det. En ting jeg fandt ud af var at det altså også klør nå man barbere sig, og så gør det også lidt ondt lige i starten. Man skal vide hvad man gør før man går i gang. Jeg lavede den fejl bare at tage min søsters skraber, skylle den og så bruge den. Hvis du vil, så Skaf dig din egen skraber, noget intim sæbe og noget olie. Jeg prøver at gøre det 1-3 gange op m ugen da det simpelthen vokser så hurtigt. Men husk at være forsigtig, og tage det stille og roligt. 

Jeg plejer først at smøre mig ind i noget olie dernede for at gøre huden blød. Derefter tager jeg min skraber pg stille og roligt kører den med håret. Når størstedelen er væk, tager jeg den altid sidelæns (men vær forsigtig!) og hvis det ikke helt er nok (hvilken det plejer at være) tage jeg den super langsomt og forsigtigt MOD hårende, og JA jeg bed godt at man altid får fortalt at det er forbudt, men i min erfaring er det bare det der giver bedst resultat. Nå men efter jeg har barberet skyller jeg det hele, og så tager jeg lidt mere olie og smører det på. Efter lidt tid vasker jeg mig med lidt intim sæbe (jeg bruger Intima som man kan købe i Normal)

Håber at du/nogen andre kunne bruge det :)

285

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program