arbejde

forumspørgsmål

arbejde

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 8 år 10 måneder siden

Hej, jeg er en pige med et let job hver mandag. Får 100kr for at besøge en mand som klær sig helt nøgen og vi sidder og snakker mens han er nøgen i en time og sommetider ornarer han osse mens jeg ser på. Min bedste veninde ved det godt og hun siger det er alletiders job, bare sidde og snakke med mand og samtidig se ham nøgen. Jeg haft jobbet siden februar, og tror min veninde er lidt misunderlig for snakker det og spørre altid det. Nu skal til Norge i 2 uger for min mormor er fra Norge og hun og jeg fødselsdag med 4 mellemrum dages og skal vi op til. Der bliver jo 2 mandage hvor jeg ikke besøge ham og tænkte så at om han have besøg af min veninde i stedet mens jeg er væk. Tror I det ville være god ide at spørre ham?

Kommentarer

Ikke for noget men det der arbejde du beskriver er det de fleste mennesker kalder for prostitution. Det kan godt være du ikke selv gør noget og du også bare snakker, men i det øjeblik han hiver sjoveren frem og begynder at hive i den så er det altså sex du sælger, for det er jo nok fordi han tænder på at du sidder der at han hiver sig i fjederen.

Om det er umoralsk at lave det du gør er vel et spørgsmål om holdning, men hvis du ikke er fyldt 18 år, så er det i hvert fald ulovligt lige meget hvad. Så synes det er en rigtig dårlig idé at du "arbejder" sådan og synes i hvert fald ikke det er noget du skal blande din veninde ind i.

308

Det lyder ikke helt normalt, selv hvis man er prostitueret eller ej, men der er jo mange måder at tjene penge på.. Du burde finde noget andet og bedre, hvad tror du da ikke dine venner, familie og bekendte ville tænke hvis du fortale dem hvad du gjorde? Og hvorfor søren ville din veninde være med?

282

Du skal passe på dig selv. Selvom du tror du kender ham, kan det være han en dag ikke kan styre sig og voldtager dig. Jeg synes du skal få et andet job

289

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program