Anal

forumspørgsmål

Anal

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 2 år 4 måneder siden

Hej her inde, mig og min kæreste har tænkt over om vi måske skulle prøve anal sex.

Og jeg ville spørge angående kondom, Har set sådan nogle Anal kondomer som forminkser følsomheden så det tager længere tid at komme. Er ting som den nødvendige eller skal vi bare gå til den?

Kommentarer

I skal bruge masser af glidecreme!! Og det er mega vigtigt at i bruger kondom.. der findes nogle som nedsætter følsomheden, men i kan sagtens gøre det med helt almindelige kondomer, hvis i bare bruger nok glidecreme.. det er også ret vigtigt at gå VIRKELIG langsomt fremad og varme op med en finger eller to inden i går igang, så ringmusklen kan udvide sig lidt og din kæreste undgår for mange smerter.

162

Jeg har analsex uden kondom. det er selvfølgelig vigtigt at i ved at ingen af jer har en kønssygdom, fordi det lettere overføres ved analsex da der lettere kommer blødninger.

jeg er helt enig i at man skal varme op med fingre inden, men spyt og kvindens udflåd har ihvertfald i mit tilfælde været nok, men glideceme kan sikkert også gøre det lettere hvis din kæreste er nervøs og ikke bliver så våd.

hun skal nok indstille sig på at første gang bliver mærkelig, det er en følelse man skal vænne sig til, men nu synes jeg det er rigtig dejligt nu når jeg ved hvordan jeg skal slappe af.

held og lykke!

180

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program