19årig~12årig.

forumspørgsmål

19årig~12årig.

forumspørgsmål af
19årig.
Oprettet 12 år 3 uger siden

Hej. Jeg er en fyr på 19 år der er begyndt at være lidt sammen med en pige på 12 år. Er det unormalt at alders forskællen er så stor? Ulovligt? Eller er der noget galt med mig bare fordi jeg tænder på meget yngre piger?

Kommentarer

Hej Anonym

Det er ikke unormalt at der er 7 år imellem kærester når det handler om voksne mennesker, men når det som i din situation handler om en voksen, som dig, og et barn...så er det ikke normalt og jeg synes heller ikke det er okay.

Du skriver ikke noget om hvad det er i laver når i er sammen, men du skriver selv at du tænder på yngre piger, så jeg går ud fra at du entan laver eller gerne vil lave noget seksuelt med hende. Og det er uden tvivl ulovligt.
Som 19 årig må du hverken have samleje, røre, kysse eller på nogen anden måde have nogen form for seksuel samkvem med et barn under 15 år.

Hvis du gør vil det være at betragte som pædofili, og du kan dømmes og straffes med op til 8 års fængsel.

Du er voksen og jeg synes du skal finde dig en pige på din egen alder istedet. Det er selvfølgelig ikke let hvis du kun tænder på yngre piger. Men hvis du kun tænder på piger der er så meget yngre end dig selv, synes jeg du har et problem som du måske nok skal have noget hjælp til.
Vi mennesker tænder på mange forskellige ting og ofte kan det være svært at styre hvad det er man tænder på. Men hvis det man tænder på kan skade andre eller/og samtidig være direkte ulovligt bliver man nødt til at gøre noget ved det og søge hjælp. 

Hos Albahus tilbyder de rådgivning til børn og unge der har været udsat for seksuelle overgreb, men også til voksne der har begået seksuelle overgreb, eller til voksne som har seksuelle lyster i forhold til børn. De har en anonym chatrådgivning som du måske burde overveje at kigge forbi og få en snak om dine lyster. 

Til sidst vil jeg runde af med endnu engang at understrege at det IKKE er i orden hvis du er seksuelt sammen med et barn på 12 år. Det er som sagt ulovligt, og jeg håber du vil stoppe med at se hende med det samme og få noget hjælp istedet. 

Mange hilsner

480

Hejsa,

Jajaja, det er ulovlig og det hele, men hvis du er vild med hende kan ingen jo gøre noget ved det??
Det sødt du kan lide hende, men, kan hun lide dig?? Hvis hun kan, synes jeg personligt ærlig talt at I kan være sammen, men selvfølgelig skal I jo ikke gå alt for langt (: Altså, I kan være sammen, len prøv og vente på hende, til det du måske har i tankerne bliver lovligt (:

Lige en ting, som måske ikke rigtig vedrører dette her. Se folk begynder at acceptere bøsser, lesbiske og bi-seksuelle, men ægte kærlighed mellem en kvinde og en mand, ja okay, men lidt aldersforskel, det er med det samme en perdofil. Jeg er simpelthen ikke af den mening.

Nåmen, held og lykke, håber I to for noget ud af det (:

De kærligste hilsener Yours

487

Jeg vil rette et par misforståelse i din kommentar "Yours". Du siger at ingen kan gøre noget hvis han alligevel vælger at være sammen med hende. Det er ikke korrekt...han kan straffes med fængsel i op til 8 år. Som jeg forstår dig siger du at det er din mening at lidt aldersforskel ikke gør noget og at det ikke behøver være pædofili bare fordi han er ældre...det kan meget vel være din mening, men ligemeget hvad du mener er det stadig ulovligt.

Mvh. Niels-Christian

489

Hejsa,

Tror faktisk også du har misforstået noget, eller også har jeg ikke formuleret mig korrekt..

Det jeg mente med at ingen kunne gøre noget, var ikke han ikke kunne komme i fængsel, men sådan, føelsesmæssigt, desværre kan jeg ikke rigtig uddybe det.. - Men, jeg skrev også han skulle vente, hvilket ikke skal glemmes (:

 

Venlig hilsen Yours

599

 det er ikke ulovligt at have følelser for en der er under den sexuelle lav alder, det blir først ulovligt hvis han har samleje med hende. men hvis de elsker hinanden og har sex uden tvang og hun ikke melder ham for voldtægt er der ingen skade sket. 

576

Det er ikke ulovligt at tænke tankerne, men det er ikke tanker trådstarter spørger til. 

Lige meget hvordan det vendes og drejes så er et seksuelt forhold mellem en 19 årig og en 12 årig ulovligt for den på 19.
Og det handler ikke kun om samleje, men om alle former for seksuel samkvem. At der ikke sker noget hvis ingen bliver meldt gør det ikke i lovligt...det betyder blot at ingen opdager noget. 

Og at ingen opdager noget er ikke det samme som at der ikke er sket nogen skade.  Man kan sagtens fortryde sin handling selvom man synes man havde lyst. Det kan være svært at se konsekvenserne af sine valg når man 12 år og netop derfor er loven lavet. Så selvom man som 12-årig selv siger ja og gerne vil, kan der sagtens ske stor skade. 

Vi har her i Cyberhus en klar holdning til at vi ikke tillader indlæg hvor der opfordres til at bryde loven. Derfor vil alle følgende indlæg i denne tråd om at det kan være okay med seksuel kontakt mellem trådstarter og den unge pige han nævner blive slettet, da det vil være et klart brud på den regel. Se reglerne for debatten her 

Mvh. Niels-Christian

 

550

 niels, jeg synes din tankegang er meget firkantet forstår ikke at du har den holdning du har udelukkende af den grund at det er skrevet ned på et stykke papir med en eller anden persons underskrift... hvis det blev gjort lovligt ville du så mene det ville være ok ?? eller ville din holdning forblive den samme og hvorfor ???

490

 desuden synes jeg det er meget lidt imødekommende når der er en med et problem der slår et opslag op for at få råd og vejledning, at du så svare med DET ER ULOVLIGT!!!!! og ALBAHUS KAN REDDE DIG!!!! måske du skulle være mere åben og spørge ind til emnet, istedet for at kalde ham pædophil! jeg ved ikke om du har lagt mærke til det men han har ikke skrevet noget siden han oprettede opslaget. hvis jeg skal være ærlig tror jeg du skræmte ham væk da du råbte op om ulovligeheder oog pædophili... på den måde gør du dine chancer for at hjælpe folk meget meget lille... personligt ville jeg ikke søge hjælp hos en der kalder mig pædophil.. ville du ???

530

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program