Skolereformen

forumspørgsmål

Skolereformen

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 6 år 11 måneder siden

Det har taget mig et længere stykke tid, at kunne tage mig sammen til, at skrive dette indlæg - jeg ved godt at det er meget få er der enige med mig - men husk: det er udelukkende mín holdning! „Skolen gør os trætte! Får vi ikke snart en pause? Jeg har ikke tid til venner mere! Jeg stopper til min fritidsaktivitet! Skal vi ikke lave lektier i skolen?..” - De mange spørgsmål er efterhånden blevet populære i vores skoledag. De fleste er blevet trætte af at være længere tid i skole, og begynder at skære ned på fritidsaktiviteterne.. Jeg hører mange brokke sig over sin fritid. De fleste mener, at ikke nok med at vi går længere tid i skole, så har vi også mindre fritid, dels pga. lektier. Mange har ikke tid til venner og sportsgrene mere. Kort sagt er de fleste helt vildt trætte af skolen.. Der er jeg fuldstændig uenig! Jeg har altid været en skoleglad pige, men især nu, hvor vi bruger mere tid i skolen føler jeg at jeg lære mere. Vi får vist mere hvordan vi skal lave lektierne, og får ikke bare et stykke papir i hånden, så vi selv kan gætte os frem til det... Inden det hele startede, brokkede jeg mig også. Ligesom alle andre. Men da jeg kom i skole og oplevede det nye system, blev jeg faktisk ret glad. Jeg kan godt lide skolen - dog ikke tidligt om morgenen når jeg skal op, for at gøre mig klar til skolen. Hvad er jeres holdning til den nye skolereform? ;)

Kommentarer

Nu har jeg selv været færdig med gymnasiet i et stykke tid, så ved ikke hvordan elever i folkeskolen har det, men jeg mener selv at man kan lære meget på kort tid. Jeg har f.eks. lært en masse af at se youtube videoer om alt muligt lige fra filosofi, videoer om programmering og matematik. Og mange af disse videoer har ikke været særlig lange.

Det jeg prøver at sige, er at vi ikke behøver længere undervisning. Vi skal i stedet koger undervisningen ned og underviser på en helt ny måde. Youtube videoer er helt klart et værktøj vi kan bruge på dette punkt. Hvor mange gange har jeg ikke været udsat for at jeg i et kort øjeblik har dagdrømt lidt i timerne og været helt tabt når jeg igen er vendt tilbage til klasselokalet. Her kan en youtube video gøre mirakler da man kan spole tilbage og se det man gik glip af imens man var i drømmeland.

Generelt synes jeg heller ikke at uddannelsessystemet har udviklet sig særlig meget med årene. Vi har for tiden en masse teknologi og sociale medier som vi ville kunne bruge på adskillige måder til at undervise på helt nye måder, men af mærkelige årsager har uddannelser og samfundet ikke tilpasset sig til udviklingen.

898

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program