Nervøs når der er drenge omkring

forumspørgsmål

Nervøs når der er drenge omkring

forumspørgsmål af
Sophie
20 år
Oprettet 7 måneder 2 dage siden

Hej Alle
Jeg er startet i fitness for måske 3 uger siden.
og her den anden dag,
da jeg var i fitness var der 2 drenge på min alder som jeg har gået i klasse med før.
Men har ikke set dem siden 5 klasse. Jeg blev vild nervøs og helt rød i hovedet . Ved ikke hvorfor men vær gang jeg er i samme rum som drenge på min alder bliver jeg så nervøs og især hvis jeg syndes de er cute . Det er så mærkeligt men ander ikke hvorfor jeg ikke bare kan være normal og snakke med drenge ?
Har social angst i forvejen.
men for vild hjertebanken når der er drenge omkring 😫

Kommentarer

Der er en træls sitation, har du haft en kæreste før og hvis ja har det været et godt forhold eller ? Er du bange for at fyren gør dig noget eller ligge op til sex ?

12

Nej har ikke haft en kæreste eller sex før

11

Det er også træls hvis du gerne vil ha en kæreste og sex ? Men kan det være du lige en pigekvinde der er nervøs eller genert når der er nogle fyre som du eventuel er interreseret i hvis du er det ?

12

Kender fuldstændig til hvad du mener (well det måske lidt anderledes for drenge). Har selv trænet i lidt over 2 år, og i starten var jeg virkelig nervøs for hvad andre folk i centeret gik og tænkte om mig, om de mon dømte min fysik, om jeg lavede øvleserne forkert osv. Jeg gjorde det, at jeg begyndte at træne tidligt om morgenen, hvor der ikke var så mange mennesker. På den måde fik jeg en masse erfaring med centeret osv. Det er blevet meget bedre siden. Jeg træner stadig helst tidligt om morgenen, men jeg er meget mere selvsikker dernede nu, selv i myldertid.

Og btw. folk checker selvfølgelig nok hianden ud dernede, men tænker at de sjældent er negative omkring det. De fleste er bare glade for at se, at folk gør noget godt for demselv ved at træne

16

Ja , jeg træner normalt også kl. 9 om morgen til 10, men hvis nogen dage jeg ikke lige kan så tidligt så har jeg gjordt det senere . Hvor der så har været flere menesker. Men ja har det fuldstændig som du selv beskriver det. Sådan har jeg det også.
Må jeg spørge hvor gammel du er ? Er selv 20 år

13

Er også selv 20 år. Men ja, håber det bliver bedre med tiden.

12

Og well. En af grundende til at jeg træner, er grundet lang tids usikkerhed omkring min krop. pinlighed over at være jomfru osv. Træning har helt klart hjulpet på det mentale helbred.

13

Så er jeg ikke den eneste jomfru :) hehe

15

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program