Oppustet mave....

forumspørgsmål

Oppustet mave....

forumspørgsmål af
Solsikken
Oprettet 6 år 2 måneder siden

Hej alle sammen, jeg har spørgsmål angående oppustet mave. Jeg har igennem et stykke tid ikke spist noget og var på vej ud i at få anoreksi og nu har jeg fået en kostplan som inden holde sunde ting med masser fiber og det sunde fedt men ikke rat meget, men forstå ikke min mave er VIRKELIG oppustet og det får bare lyst til at at droppe maden igen, men så bliver jeg tvangs indlagt... Jeg taget vitamin piller, og mælkesyrr få at det skulle blive bredere, men nogen der kan hjælpe med råd ??? Spiser inet sukker, altså slik osv... Drikker kun vand, og ungår de fleste ting med gluten i fordi jeg måske ikke kan tåle det.. Hvad kan jeg gøre!!:-( den håbløse pige.

Kommentarer

prøv at droppe mælk! det gjorde jeg og det hjalp jeg havde haft oppustet mave og ondt i maven :) og spis mindre kød det skulle gerne hjælp håber jeg, men prøv at stoppe med mælk, og få taget en blodprøve for laktose intolerans fordi mælk er alligevel ikke så vigtigt som de fleste tror

130

Meget enig. Drop mælk det er skadeligt for dig. 70 % af verdens befolkning er resistente overfor mælk. Det er kun her i DK vi får at vide vi skal drikke så meget mælk fordi Arlafoods og landbruget er så afhæning af det. Ren reklame og dårligt for os alle. De skulle skamme sig. Der er så mange resultater ude i verden som viser at mælk er sur for kroppen. Drop det alle sammen.

135

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program