Kan en fitnessblogger få mig til at holde mig motiveret?

forumspørgsmål

Kan en fitnessblogger få mig til at holde mig motiveret?

forumspørgsmål af
Signe
17 år
Oprettet 6 år 7 måneder siden

Hej alle. Mit navn er Signe, jeg er 17 år og jeg har rigtig svært ved at holde mig motiveret til at fortsætte med at træne. Jeg har de sidste par år været tilmeldt et fitnesscenter, men jeg synes altid at min motivation forsvinder efter 3-4 uger. Jeg vil gerne tabe mig, men jeg dur ikke til at dyrke sport, så der er ikke rigtig andet for end et fitnesscenter og en løbetur. Spørgsmålet er, om nogen af jer har haft noget positivt ud af at følge en fitnessblogger eller lignende? Måske en af dem fra fjernsynet som er med i alle de sunde-programmer.

Kommentarer

Hej Signe,
Har du overvejet, at undersøge andre former for træning og motion, som måske motiverer dig mere? svømning, boksning, mountainbiking, kajak eller yoga. Der findes former for yoga, hvor du også kan tabe dig, fx. hot-yoga/bikram-yoga.
Jeg tror hurtigt man kan blive træt og trist af, at følge en fitnessblogger, der allerede er i super form, når man selv føler sig lidt for stor og lidt for umotiveret. Jeg tror også at de tit kan vise et lidt misvisende og forfinet billede af deres liv, som måske kan give dig højere forventninger til dig selv end hvad du behøver. Måske du istedet skulle kontakte en personlig træner i dit fitnesscenter, som kan planlægge din træning for dig. I kan jo sammen planlægge det, og starte stille ud.

Hvis du beslutter dig for at følge en fitnessblogger, kan jeg varmt anbefale http://helsematilde.com. hvis du ikke allerede kender hende, kan jeg sige at hun er en super sej kvinde, med et realistisk blik på kropsidealer og sundhed.

771

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program