Sandhed eller venskab? Har jeg klokket i den?

forumspørgsmål

Sandhed eller venskab? Har jeg klokket i den?

forumspørgsmål af
Siri
13 år
Oprettet 4 år 1 måned siden

Jeg fik en besked på Snapchat fra en a mine klassekammerater. Den besked bestod af en video med vore lærer. Vores lærer vidste ikke noget om denne video. Han vidste heller ikke at den var blevet delt.
Jeg valgte at vide mærke i dette fordi det var en lovovertrædelse. Jeg sagde det til min mor og min far, som efter aftale fik sendt en besked til vores skoleleder.
Han kom ind vores klasse og skulle tale med os om dette og min klassekammerat fik skældud. I og for sig var det jo fair nok.

Problemet er at min klassekammerat har slettet mig som ven på snapchat. Det lyder ikke af så meget, men jeg er lidt følsom på det punkt fordi at jeg ikke har særlig mange venner (både på snapchat og i den virkelige verden. )

Nu er jeg kommet til det punkt hvor jeg tvivler om det var det rigtige at gøre. For var det egentlig det?
Skal jeg ringe til hende og snakke med hende om problemet... Prøve at blive venner med hende igen?
Måske skla jeg bare lade det ligge og så se det i øjnene at jeg har mistet en ven?

Kommentarer

DU GJORDE DEG RIGTIGE. I hvert fald efter min mening! Jeg gør ud fra at det var en lovovertrædelse, som du jo skriver, og derfor havde jeg også gjort det!??

Med hensyn til din veninde  ikke jeg vente lidt, til tingene er kølet lidt ned. Har selv erfarer at det aldrig er en god løsning at rede trådene ud i kampens hede. Jeg tror ikke på at du har mistet din bedste veninde! Hvis i virkelig var/Er veninder skal hun nok blive god igen?

Med hensyn til ikke at have mange venner er det vist meget normalt, bare find nogen du kan med. Er sikker på at du er fantastisk!!!

Du gjorde det rigtige ligemeget hvad min ven❤

127

Hej.

synes det r svært og sige for man jo ikk ved vad det r for video og sådan.

men vil sige to ting så.

vis det r noget slemt på den video altså sådan det r noget som går ud over ander end læren selv. Så synes jeg det r Oki du har fortalt det til din forælder eller en voksen eller sådan.

men vis det kun r din lære selv det r slemt for eller ka gå ud over eller sådan så ku du jo enlig være ligeglad og lad som ingenting og så vil du ikk ha været uvener med din veninde.

men altså lidt svær og svar på når man jo ik ved vad der rigtig r sket.

123

NEJ DET MÅ MAN IKKEE

137

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program