Hvilket produkt skal man bruge til at livestream?

forumspørgsmål

Hvilket produkt skal man bruge til at livestream?

forumspørgsmål af
Line
21 år
Oprettet 3 år 10 måneder siden

Hej alle.

Jeg vil gerne igang med at lave noget livestream til Facebook eller Youtube, hvor jeg vil spille på min guitar og synge til. Det gør mig vildt glad at spille og synge musik, så jeg vil gerne dele det med Livestream, så andre også får glæde af det.

Må mit spøgsmål går nu på, hvilket udstyr skal man købe? Jeg har set mange som livestremmer på Facebook her i Covid-19 tiden, så tænker nogen her på siden måske kan hjælpe?

Jeg har kigget lidt rundt på nette og kommet frem til denne iRig Stream, som kan tilsluttes til mobilenhttps://music2you.dk/webshop/296-iphone-og-ipad-tilbehoer/8797-irig-stream/

Er der nogen som kender den og ved om det vil virker med en iPhone, Guitar og evt. Mikrofon?

Hvis I ved meget om mikrofoner, må I også meget gerne sende et link til dette, gerne fra Music2you.dk.

 

- Glæder mig til at høre fra jer!  :)

Kommentarer

Hej Line,

Det er da super fedt, at du vil i gang med streaming. Jeg har også fået øjnene op for, hvor fedt det er at streame her under coronaperioden. Jeg streamer godt nok via min PS4, men det ændrer ikke på, at jeg har lidt erfaringer at dele ud med.

Mit bedste råd til dig er at købe kvalitet første gang. Jeg startede selv med at købe udstyr (kamera og mikrofon) af lav kvalitet, og det endte med, at jeg måtte kassere det efter få måneders brug. En af mine gode venner bruger netop iRig Stream og er indtil videre (efter tre måneder) glad for løsningen.

PS: Jeg skal også snart streame via PS5

111

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program