Ensomhed

forumspørgsmål

Ensomhed

forumspørgsmål af
Miller
17 år
Oprettet 3 år 5 måneder siden

Hej kære andre.. Jeg er en dreng på 17 år jeg har været igennem mange problemer i mit liv. Såsom min far har udøvet vold mod mig ligeledes med min morfar. Mine forældres skilsmisse og mobning. Så derfor har jeg ikke haft den bedste barndom. Og det har gjordt sådan jeg har udviklet angst og en stor depression. Jeg starter så med at prøve efterskole men min angst var for stor på det tidspunkt. Så prøver jeg special skole det var også for hårdt. Også til sidst begynder jeg på FGU hvor mit liv begynder sig at forandre sig end hvad det har været. Men ligepludselig siger mit hoved stop det kan jeg ikke jeg er for dårlig til det her og fortjener det ikke. Så jeg vil høre jer hvordan den bedste måde er at få nye venner som respektere en for den man er og ikke tænker på hvad at jeg har gået igennem før i tiden. Mvh en ked af det dreng.

Kommentarer

Hej miller jeg har været igennem det samme med skilsmisse og mobning men med hensyn til det med at finde venner hvis du bare er dig selv så skal du nok få nogen??

67

Ved dog ikke hvordan jeg er mig selv... Har aldrig haft rigtige venner...

70

Jeg vil gerne være din ven, jeg har ikke rigtigt nogen

72

Jeg er ked af at høre at du ikke har haft et særlig fed tilværelse før i tiden, men på tidspunkt må nok vel være nok?

Gør nu ikke livet for svært at leve og lad det flyde lidt. For at få venner skal man først og fremmest være gode venner med sig selv... Er du gode venner med dig selv? Venner er et dyrebart ord og jeg selv er h ikke helt sikker på hvordan man bruger det, men venner er noget kommer med tiden...

Prøv at ligge fortiden lidt væk og gør plads til fremtiden og de nye mennesker du kommer til at møde (som kommer til at sympatisere med din fortid) jeg siger ikke at du skal ligge fortiden bag dig. Det eneste jeg siger er at du ikke skal lade den fylde for meget.

Jeg håber at fremtiden bliver en god tid for dig. 

De venligste hilsner

Siri

69

Hej du skal hvide at du er pisse sej og at alle har noget de kæmper med. Men det at du siger at du ikke fortjener at være glad er noget fis du fortjener det mere en nogen anden. Du har et liv så lev det !!! Vær dig selv og lav kun kun de ting der gør dig glad.  <3<3

65

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program