Valgt fra

forumspørgsmål

Valgt fra

forumspørgsmål af
Olivia
15 år
Oprettet 7 år 8 måneder siden

Hey guys Jeg går i 9. Vi er 3 piger i min klasse og de to andre vælger altid mig fra. De er ganske søde og jeg kan godt li dem, men de vælger mig stadig fra. Det er altid dem der arbejder sammen, sidder sammen, gør alt sammen. Og jeg må bare klare mig selv. Jeg er så ked af det hver dag og mangler en at skrive til, en der har prøvet det og egentlig bare en ven... Kommenter gerne hvis i kender det:) Knus Olivia

Kommentarer

Det er da helt vildt at I kun er tre piger i din klasse. Det er jo totalt tosset. Særlig når de andre ikke vil være sammen med dig. Har ikke selv prøvet det. Måske skal du kigge dig omkring der hvor du bor eller går til sport og finde nogle venner der. Du har jo alligevel ikke så lang tid tilbage i skolen, så det giver ikke mening at kæmpe for at blive venner med de to andre piger. Synes jeg. Kan godt forstå du er ked af det. Det er ikke så sjovt. Forøvrigt, hvad med drengene. Kan du hænge ud sammen med dem? Husk at tro på dig selv :)

628

Tak for den kommentar:) Jeg tænker at de gerne vil være sammen med mig, men når vi skal lave gruppe arbejde, så er det der de vælger mig fra. Vi arbejder også nogle gange noget sammen og det er jo ogs meget hyggeligt. Det med sport, så går jeg til fodbold og der har jeg også 3 gode veninder, som også går på min skole. Du har ret i at der ikke er så lang tid tilbage, så det er jo helt okay:)
Og ja det med drengene... Der er kun en til to der gider snakke med mig og jeg er for genert til at snakke med andre
Tak igen for kommentaren:)

615

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program