Til dig det kæmper.

forumspørgsmål

Til dig det kæmper.

forumspørgsmål af
Matthæus
20 år
Oprettet 4 år 6 måneder siden

Hej med dig, 

Jeg ved ikke hvem du er, eller hvordan din situation ser ud. Vi har hver især vores kampe, og mange af de kampe kan være ret så personlige, og du har ikke lyst til at dele det med nogle. Hvis du står i en situation hvor dit liv bare er lort, måske kan du ikke se en udvej, en fremtid eller (kliché incomming) lys for enden af tunnlen, så har jeg et spørgsmål til dig: Hvorfor ikke prøve Gud? 
Personligt har jeg engang stået i en situation hvor jeg ikke kunne se en udvej, og vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Så jeg bad til Gud. Og hjælpen kom. 

Du har sikkert hørt sætningen; Gud elsker dig. Tusind gange før, men nu vil jeg uddybe den sætning lidt mere, så du virkelig forstår, at du ikke er alene i verden, men at der er en som virkelig gerne VIL lige præcis dig. 
Gud elsker dig så utroligt højt at Han gav sin egen højt elskede søn til korset. Det betød forfærdelig mange piskeslag, hånelse, en TORNEkroen på hovedet så blod løb ned ad hovedet, søm banket i hænder og fødder og høngt op på et kors. 
Det er svært at forstille sig så meget smerte, men Jesus tog det på sine skuldre, så du ikke skulle gennemgå det samme. 

Den smerte du måske går igennem går ikke ubemærket hen. Gud græder over at se dig lide. Gud elsker dig, Han vil at du skal være glad og fri fra den smerte. Gud ønsker at være del af dit liv, og tage den smerte fra dig, men Han elsker dig så højt at Han ikke vil tvinge noget ned over dig. Alt du skal gøre er at bede til Gud. Jesus Kristus er ved din side, og venter kun på at DU siger kom. Ikke andet. Det kræver INTET. Bed til Jesus kristus om at Han skal komme ind i dit liv. Han venter kun på at du skal lukke ham ind. 

Du vil ikke fortryde det. 

Måske mærker du ikke noget lige med det samme, men hvorfor så ikke prøve igen den næste dag, eller dagen efter? Det kræver intet at få alt. Måske har du oplevet noget du ikke kan forklare? Spørg en af dine venner til råds,  en som er Kristen. Spørg personen om i ikke skal bede sammen! 
Hvis du ikke oplevet noget, men ønsker virkelig at Gud skal komme ind i dit liv, så prøv igen, og/eller spørg en af dine kristne venner om i ikke skal bede sammen! 

Jeg vil personlig også elske at bede for dig, du behøves ikke give mig dit navn, eftersom Gud kender dig, og ved hvad du mangler. Men skriv en kommentar, om at du ønsker at jeg skal bede for dig. 
Uddyb hvis du ønsker, eller bare skriv JA TAK.

Gud lever og elsker dig, så utroligt højt! 

---

Dette vil sikkert skabe debat, men vær ikke bange for at spørge om noget hvis det er :-). 
Og til dig der gerne bare vil debattere, det gør jeg også gerne! - men bevar den gode tone og husk på at mennesker har et frit valg til at vælge om de vil tro eller ikke. 

288

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program