Tankerne bestemmer over mig nu!

forumspørgsmål

Tankerne bestemmer over mig nu!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 7 måneder siden

 

Selvmordstankerne er kommet igen, de er meget mere voldsomme denne her gang. Går rundt og græder indeni. Kan ikke sove om natten. Vågner midt om natten, jeg føler slet ikke jeg sover, føler at jeg er vågen hele tiden.
Jeg troede det var slut, jeg troede aldrig jeg ville kunne finde på at have tankerne igen, troede aldrig jeg kunne finde på at planlægge et nyt selvmord! Og specielt ikke på min fødselsdag Fredag den 13, men der  er jo bare totalt lang tid til så lad mig nye tiden her.
Det er hårdt at skulle være så glad hele tiden, og det er ved at kokse indeni. Kan ikke en gang spise særlig meget, føler mig sulten, men kan bare ikke få særlig meget ned. Jeg er kommet så langt ud, at jeg ikke gider kæmpe mere. Mine tanker har fået lov til at bestemme. Er så træt af mig selv, er så træt af at skulle være glad. Er så ked af at jeg skal have det sådan her,.Troede det gik rigtig godt. Nu har jeg bare fået et tilbage fald. Jeg kan ikke komme op mere. Jeg er så langt nede at det er forsendt, venter kun på en ting, det er bare at dø. Komme væk! Ingen ved hvor langt jeg er kommet ned igen, det er også en rigtig dårlig ide at fortælle det. Fordi nu er alle lige blevet så glade, fordi jeg havde fået det bedre, og det skal jo ikke ødelægges igen. Tankerne bestemmer bare over mig nu, og jeg skal bare vente.
Hemmeligheder er der nok af- jeg er bare god til at skjule mine!
Tanker Fra Felicia,

Kommentarer

Søde Felicia du skal nok få det godt igen. Du er kommet op igen en gang før og det kan du komme igen. Du må ikke give op. Det er hårdt lige nu men det kan godt blive godt igen.

Tag imod den hjælp og trøst du kan få. Snak med en af dine lærere, din familie, cyberhus-chatten, Livslinien, børnetelefonen. Du skal nok få det godt.

Knus fra Stine

490

Felicia. Du må ikke give op nu. Du skal kæmpe videre, lige meget om det er hårdt, du skal nok komme over det igen.

Felicia giv dig selv chancen, for at få det godt igen, og lad vær med at sulte dig, Fordi du har det dårligt. Jeg tror på dig.

Du har så meget at give af her inden, jeg kan godt lide dine kommentar på alt, som du skriver her inden. Også den historie, du har lavet om dit liv, du er sågod til at fortælle om dine følelser Felicia, du må ikke tage livet af dig selv, du må ikke skade sig selv mere nu Felicia, du for det bedre, jeg lover dig det. Kæmp Hvis du opgiver så meget på et tidspunkt, så tag til din læge eller vagtlæge, til du kan få hjælp med det samme

Bedste hilsner Fra Mille.

465

Hej Felicia

Jeg synes det er en rigtig god idé at du fortæller hvordan du har det herinde. Det er vigtigt at du fortæller hvordan du har det...at du fortæller hvordan du har det indeni.

Du kæmper en kamp mod selvmordstankerne. Det er en hård og lang kamp. En kamp som kan give både sejre og nederlag. Jeg kan læse i dit indlæg at du har haft sejre i din kamp mod tankerne....at det er gået fremad. Lige nu er kampen rigtig svær, og du oplever at det er en uoverskulig kamp...du føler at du taber til tankerne.

Men jeg er sikker på at selvom det er sværere lige nu end du har oplevet før, er det ikke sikkert at kampen er tabt. Bliv ved med at kæmpe.....hold fast.

Del tankerne med de voksne der er omkring dig, ligesom du gør med os herinde. De voksne der er omkring dig kan kun hjælpe dig hvis de ved hvordan du har det indeni.....og det er det indeni der er vigtigt.

Smilet på dine læber betyder ikke noget hvis du græder indeni.....vis dine tårer, vis at du har brug for hjælp.

Kom på chatten i eftermiddag og snak med en rådgiver om hvordan du har det lige nu, eller ring og snak med en voksen på livslinien allerede fra kl 11 i dag. Kæmp videre....kæmp

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

533

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program